Aktywne Wpisy
Angmac +186
Nic mnie bardziej nie bawi niż lizodupy Muska xD
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
WielkiNos +94
Wspaniała historia miłości polki z obcokrajowcem opowiedziana oczami jej matki. Można się wzruszyć.
Ale oczywiście Polak musi zawsze wszystko zepsuć.
#p0lka #mokebe #logikaniebieskichpaskow
Ale oczywiście Polak musi zawsze wszystko zepsuć.
#p0lka #mokebe #logikaniebieskichpaskow
jak już mam w pasku adresu numer zamówienia, to poszło?
( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Ja od samego początku próbowałem lecieć w te workowane.
Co Wam mogę podpowiedzieć, to fakt, że warto sobie przed sesją (jeśli macie pusty koszyk) ustawić kilka kart i włączyć dropdown i przycisk na liście przy węglu, który Was interesuje.
Trzeba otworzyć konsolę i najechać na przycisk i w obu zaznaczonych miejscach zmienić z disabled na enabled.
Spowoduje to, ze mimo, że nie macie karty z załadowanym statusem, że węgiel jest, to kiedy się pojawi możecie próbować dodawać w
@jano129: patent nie ma sensu bo to tak jakbyś kliknął kilka razy na koszyk otwierając nowe karty. To że się udało to fart że system cię nie przyblokował i nie dał ci pięknego 419
A patent ma sens bo działa