Wpis z mikrobloga

Ja mam wrażenie że jak Murańscy mają z kimś kosę to całą energię życiową pożytkują w celu zniszczenia przeciwnika, nie mając przy tym żadnych zahamowani czy zasad moralnych.
Tak było z Tańculą i tak teraz jest z mlekiem.
Ja mam wrażenie, że oni siedzą całą rodzinką szukają i zmawiają się co zrobić żeby jak najmocniej przywalić.
Patrzcie chociażby na ilość instastories jakie wysyła stary Muran.
Jest to na pewno w hui toksyczne i niezbyt normalne. Czy Nitro sobie na to zasłużył? Moim zdaniem tak.
Czy powinno się to wszystko skupiać na Nikodemie? Uważam, że nie.
Dziecko nie powinno cierpieć za głupotę Zyniaka, ono niczym nie zawiniło.
Ale to moja moralność, wy możecie mieć inną.

#famemma
  • 9
@l-RAD-l: obwiniać można tylko zyniaka, który doprowadził do sytuacji, że jego dziecko obrywa za jego toksyczne zachowanie. Oczywiście nie popieram tego by dziecko obrywało, bo nie dziecka wina że jego stary/wuja to zjeb, ale kibicował będę Jacy żeby jechał do spodu z tym ściekiem.
obwiniać można tylko zyniaka, który doprowadził do sytuacji, że jego dziecko obrywa za jego toksyczne zachowanie.

@Bagietsooon: Zgadzam się, Nitro mógł się spodziewać że obrażając ludzi naokoło i pokazując swoją rodzinę w necie, ona też w końcu musi oberwać rykoszetem.
Ale to nie znaczy, że muszę popierać ataków na dziecko, które niczym nie zawiniło.
@l-RAD-l: to jest racja, od razu jak zobaczyłem, że mlekołak ciśnie starego murana to wiedziałem, że jak oni sie go uczepią to uprzykrzą mu życie, a on im w ogóle
@Bagietsooon: Czy uważasz, że jeżeli jest ojciec, który kogoś okrada, bo jest #!$%@?. A następnie ktoś okrada jego syna, to winny jest tylko ojciec czy też osoba okradająca? I prawnie i moralnie winny jest wtedy zarówno ojciec jak i złodziej który okrada jego syna. Tak samo w tej sytuacji zachowanie nitro i muranskiego jest żałosne.
@l-RAD-l: "Patrzcie chociażby na ilość instastories jakie wysyła stary Muran.
Jest to na pewno w hui toksyczne i niezbyt normalne"
Moim zdaniem to jest nornalne. To nie są jakieś memła tylko działają inteligentnie na zasadzie akcja -> reakcja. To jest normalne dają zmasowany atak zamiast siedzieć i gapić się bezczynnie. Doczepili się do niego (szkielet i zapładniacz najpierw ich obrazili) i trafili na mocniejszego przeciwnika niż świętej pamięci papież który nawet