Wpis z mikrobloga

@emoboy666: to masz przed sobą czystego endomorfika
jakby mnie przeciąć w pół to nigdy nie zgadniesz, że te dwie części kiedykolwiek do siebie pasowały
i nie jestem ulany jak typ na obrazku
  • Odpowiedz
@snieg47: to u mnie wychodzi, ze mialem wszystkie typy sylwetki xD bo bylem ekto, pozniej żarłem 2 lata jak swinia, zero ruchu oprócz targania butli z gazem w januszexie i stalem sie endo. Nastepnie sie ogarnalem, zaczalem biegac, jezdzic na rowerze, plywac i patrzec na to co jem i stalem mezomorfikiem. W wieku 18 lat jakies 55kg, zero miesni, wklesnieta klata, 20 lat i 120kg wielko bebech, okragla twarz, 24
  • Odpowiedz
@sikalafou: Endo mają łatwą drogę do estetycznej sylwetki bo mają zwykle naturalnie sporo mięśnia i jedyne czego im potrzeba do atrakcyjności to redukcja (na której jeszcze zwiększą czystą masę mięsniową).
  • Odpowiedz
@cebularz_szkorbutnikowy: wierz mi, że 99% endo nigdy nie zobaczy swojego kaloryfera. Redukcja do wartości jednocyfrowego bf boli endomorfa i albo jesteś #!$%@? masochistą, który lubi ten ból (jak ja), albo bierzesz sterydy i nielegalne spalacze (takim też się zazwyczaj nie udaje), albo jesteś całe życie ulany i powtarzasz sobie, że pewnego dnia dotniesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To jest cały rok uważania na to co jesz i na kalorie (im jesteś starszy tym bardziej) + robisz okresowe redukcje, powiedzmy raz w roku, albo jesteś grubasem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Budowanie masy będąc endo to jest prawdziwa mordęga, bo nie dość, że musisz #!$%@?ć pod korek to jeszcze musisz jeść same zdrowe gówno, bo najpierw ulewa cię w najgorszych miejscach dla endo (czyli dół brzucha i boczki) i dopiero potem budujesz powoli mięsień, albo liczysz każdą #!$%@?ą kalorie i btw.
  • Odpowiedz