Aktywne Wpisy
Wattson +270
Coraz niebezpieczniej robi się na ulicach miast, ludzie narodowości polskiej chodzą po ulicy i dźgają przypadkowych przechodniów. W przyszłych wyborach mam zamiar zagłosować na partię, która wyrzuci tych wszystkich Polaków z Polski.
#neuropa #bekazprawakow #bekazkonfederacji #bekazkuca
#neuropa #bekazprawakow #bekazkonfederacji #bekazkuca
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
==================================================
W mojej sytuacji najlepiej by było się chyba na szkolną do konona wprowadzić czy na inną meilnę jak ta w Niemczech XD Ale nie mam na kopertę dla Krzysztofa, nie mówiąc już nawet o tym by się do Polski dostać. Na domiar złego jaja mi się odparzyły i w ogóle #!$%@? tam zostało czekać wymarzony na zgon, ostatnie 2 euro dałem na zdrapkę i mi dała 20, to chociaż coś dziś zjem jeszcze.
A na drugim zdjęciu normicy sugerujący, że bycie julcią być może wcale nie jest lepsze i łatwiejsze, niż bycie mną XDDDDDDD
#przegryw #kononowicz #bezdomnosc #zycie
==================================================
Nadawca zweryfikowany
Wysłano dzięki #wolamyzbanowanych
ogarnij, gdzie stoją tirowcy, może znajdziesz naszych albo z Litwy, pogadaj, naściemniaj, że cię okradli i nie masz jak wrócić,
albo idź do konsulatu polskiego w Barcelonie i poproś, żeby ci pożyczyli na bilet (tak kiedyś robiono), a oddasz po powrocie, wymyśl powód, że cię okradli, wyczyścili konto, nie masz rodziny, itp.