Aktywne Wpisy

Lewusx +52
Pijcie ze mną kompot MIRUNIE!
Kolejny duży krok w rozwoju.
Od dziś jestem ambasadorem marki - HUMAN PROTECT.
Współpraca
Kolejny duży krok w rozwoju.
Od dziś jestem ambasadorem marki - HUMAN PROTECT.
Współpraca
źródło: B6550447-1140-492D-9A93-2D0A7897BA1C
Pobierz
zeszyt-w-kratke +76
#nieruchomosci
Jak i kiedy to się stało że szczytem marzeń i możliwości jest zakup mieszkania 50 m2? Dla naszych rodziców coś takiego jak mieszkanie to był absurd i styl życia biedoty każdy szanujący się człowiek dążył do tego żeby mieć po prostu własny dom a nie jakieś tam mieszkanie. Dzisiaj budowa domu oraz kupno działki to są takie koszty że w debacie publicznej ten temat nawet nie istnieje, bo wychodzi
Jak i kiedy to się stało że szczytem marzeń i możliwości jest zakup mieszkania 50 m2? Dla naszych rodziców coś takiego jak mieszkanie to był absurd i styl życia biedoty każdy szanujący się człowiek dążył do tego żeby mieć po prostu własny dom a nie jakieś tam mieszkanie. Dzisiaj budowa domu oraz kupno działki to są takie koszty że w debacie publicznej ten temat nawet nie istnieje, bo wychodzi
źródło: asd
Pobierz

Mam problem coś mi się o------o z aparatem w moim oneplus8. Jest on jakby zaparkowany tyle że to nie jest zaparowane xd. Jak tylko ziomek podeślę zdj to wstawię. Problem polega na tym że nigdzie dosłownie nie można dostać szkła do tylnego aparatu do op8. Jest dużo modeli do op8 pro ale z tego co wiem to są trochę inne. może macie jakieś pomysły bo szkoda było by mi zmieniać telefon skoro ten super działa
#oneplus#telefony