Wpis z mikrobloga

finał #afera tatuażowa
- chłop ograniczył komentowanie na instagramie i usunął komentarze wychodków
- wolfkida zanurzyła swoje wszystkie socjale i ograniczyła aktywność na wykopie do 0
opadł kurz i w sumie to tyle, wciąż kręci się ziemia. pozdrawiam
  • 34
  • Odpowiedz
mam nadzieję, że jeśli gość jest faktycznie niewinny, to teraz @wolfkida będzie musiała się szybciutko zająć zbieraniem hajsów na prawnika, na tatuażu już zaoszczędziła, więc...

@Fenrirr: spermiarze kobiecie zapłacą więc mam nadzieję że to troll płci męskiej i go dojadą
  • Odpowiedz
@IntoApocalypse: Ja wiem, że o to chodziło.
W normalnym kraju już by siedziała na dołku za zniesławienie, a w tym chlewie obsranym gównem cuckoldowa moderacja nawet nie zdjęła wpisu... Jakby wpis dotyczył p0lki witaminki to by zdjęli momentalnie NO BO JAK TO KOBIETA NIE MOŻE BYĆ GWAŁCICIELEM. Wqrwiony z rana jestem przez głupotę tego świata.
  • Odpowiedz
@tbhilt: hmmm co jest bardziej prawdopodobne.. że koleś jest zbokiem jakich wielu (nie zaprzeczaj, bo wiesz dobrze że sporo facetów to zboczeńcy) czy że komuś brakuje uwagi i zamiast wybrać jeden z miliona sensownych powodów na dostanie jej, wybiera sposób który skutkuje niedokończonym tatuażem (potrzebować będzie teraz dodatkowej sesji więc +2k spokojnie) i możliwą odpowiedzialnością cywilna hmmmm koleś już założył proces o zniesławienie tak btw?
  • Odpowiedz
@IntoApocalypse: Ale o co Ci chodzi mirek?
No wyobraź sobie, że ona by Cię tak zniesławiła bez wyroku, dowodów, bez niczego. Dla mnie to jest niepojęte i krzywdzące.
@evilman_: Wierzysz mirabelce bo tak napisała? Koniec końców wyjdzie, że nic nie było, historia naciągana, aby było o niej głośno i tyle. Możesz mnie zawołać na finał bo tę atencjuszkę dawno na czarno.
Ja bym najpierw przegadał sprawę z prawnikiem konkretnym i
  • Odpowiedz
@evilman_: wyroki dwóch najbardziejskrajniejszych i najgłośniejszych grup na wykopie został już wydany, nie ma co próbować wchodzić w jakieś merytoryczne dyskusje bo obrzucą cie gównem i zawsze przegrywasz.
@tbhilt: jakby mnie ktoś oskarżył o takie coś to przedstawiłbym swoją wersje wydarzeń, reszta pewnie skończyłaby się w sądzie i w sumie to tyle w temacie. tak na przyszłość jak chcesz sprawiać wrażenie bardziej rozsądnego i zdrowego na umyśle próbuj unikać terminologii
  • Odpowiedz
@IntoApocalypse: To portal ze śmiesznymi obrazkami, wchodzę tu głównie po to, żeby poprawić sobie humor. Jakbym był w 100% poważny to nikt by nie czytał moich komentarzy, bo poważnie - znaczy nudno, co tłumaczył wybitny dziennikarz. Nie będę unikał terminologii, która pasuje do danej sytuacji ( ͡ ͜ʖ ͡)

Tylko, że gość ma ciężką sytuację bo ona już go obsmarowała. Tak jak wspomniałem - ja bym
  • Odpowiedz
@tbhilt: no chociaż tyle cie ratuje że nie jesteś taki potłuczony na poważnie tylko się wygłupiasz ( ͡° ͜ʖ ͡°) liczę że większość tych wykopowych przegrywów i inceli to się wygłupia a tylko mała część bierze to wszystko na poważnie
  • Odpowiedz
@IntoApocalypse: nie śledzę aż tak dokładnie tematu, sprawa została zgłoszona na policję? Jeżeli faktycznie sytuacja miała miejsce, to zazwyczaj zgłasza się przestępstwo, a później social media. Z drugiej strony gdyby koleś coś takiego mi zrobił, to już nie dałabym się mu dotknąć (opatrzenie tatuażu).
  • Odpowiedz