Aktywne Wpisy
W sobotę prawdopodobnie będę mieć gościa. Faceta pierwszy raz przychodzi do mnie, jest trochę starszy ode mnie i dobrze zarabia wydaje się normalny. Moje pytanie co przygotować na przekąski żeby się nie zblaznic a żeby wyszło fajnie? Przyjdzie wieczorem więc to też nie kolacja a raczej coś do drinka. Proszę o jakies proste sugestie bo nie jestem mistrzem kuchni. Wiadomo że co innego robi się dla znajomych w moim wieku a co
Gours +95
Pamiętacie jak przez lata wszelcy pisowcy czy konfiarze śmiali się z tego, że fajnopolacy, lewacy i platformersi przejmują się tym, co się mówi o Polsce za granicą? No to dzisiaj postanowili w 2-3 godziny przebić to wszystko z nawiązką, bo… Elon Musk skrytykował decyzję Trzaskowskiego xD
W ciągu 2 minut na Twitterze znalazłem takie wpisy na Twitterze Bosaka (Konfederosja), Morawieckiego (PiS), Grabarczyka (Konfederosja). To jest właśnie prawdziwa murzyńskość. Naprawdę jestem w szoku,
W ciągu 2 minut na Twitterze znalazłem takie wpisy na Twitterze Bosaka (Konfederosja), Morawieckiego (PiS), Grabarczyka (Konfederosja). To jest właśnie prawdziwa murzyńskość. Naprawdę jestem w szoku,
- chłop ograniczył komentowanie na instagramie i usunął komentarze wychodków
- wolfkida zanurzyła swoje wszystkie socjale i ograniczyła aktywność na wykopie do 0
opadł kurz i w sumie to tyle, wciąż kręci się ziemia. pozdrawiam
https://www.wykop.pl/wpis/66892487
¯_(ツ)_/¯
@Niemamwiedzy: piątek był, trzeba było się nawalić ¯\_(ツ)_/¯
@Fenrirr: spermiarze kobiecie zapłacą więc mam nadzieję że to troll płci męskiej i go dojadą
Przecież ona tylko tego chciała - atencji xD
W normalnym kraju już by siedziała na dołku za zniesławienie, a w tym chlewie obsranym gównem cuckoldowa moderacja nawet nie zdjęła wpisu... Jakby wpis dotyczył p0lki witaminki to by zdjęli momentalnie NO BO JAK TO KOBIETA NIE MOŻE BYĆ GWAŁCICIELEM. Wqrwiony z rana jestem przez głupotę tego świata.
No wyobraź sobie, że ona by Cię tak zniesławiła bez wyroku, dowodów, bez niczego. Dla mnie to jest niepojęte i krzywdzące.
@evilman_: Wierzysz mirabelce bo tak napisała? Koniec końców wyjdzie, że nic nie było, historia naciągana, aby było o niej głośno i tyle. Możesz mnie zawołać na finał bo tę atencjuszkę dawno na czarno.
Ja bym najpierw przegadał sprawę z prawnikiem konkretnym i
@tbhilt: jakby mnie ktoś oskarżył o takie coś to przedstawiłbym swoją wersje wydarzeń, reszta pewnie skończyłaby się w sądzie i w sumie to tyle w temacie. tak na przyszłość jak chcesz sprawiać wrażenie bardziej rozsądnego i zdrowego na umyśle próbuj unikać terminologii
Tylko, że gość ma ciężką sytuację bo ona już go obsmarowała. Tak jak wspomniałem - ja bym
Xd