3 lata nie mogę znaleźć dziewczyny, coraz bardziej siada mi to na psychikę, niedawno założyłem #tinder i mialem jakies 20 par i ciężko było nawet się umówic. Zaczynam podejrzewać że to przez mój wygląd, chociaż kiedyś byłem w związkach i jakoś żadna nie narzekała na mój wygląd. Robię #pokazmorde serio jest tak źle? Co mogę zmienić w wyglądzie
@N0rkoman: Zetnij brodę - tylko wadzi. Finasteryd + minoxidil od dermatologa na włosy koniecznie. Poza tym spoko. Jak chcesz poprawić wygląd możesz spróbować zbić % tłuszczu, ale nie widzę tu problemu. Broda i włosy.
@N0rkoman: zarost do zgolenia, sama fotka powoduje ze wygladasz na piwniczaka, sceneria sugeruje, ze jestes czlowiekiem tylko siedzacym przy kompie i grajacym - a tego rozowe nie chca
moze wybierz sie nad jezioro czy w góry i tam fotke zrob, aktywnosc fizyczna dodaje do atrakcyjnosci, ale znowu klamac to nie ma sensu
fotka do wymiany, na komputer chyba zadna rozowa nie poleci, chociaz nie weim moze sa takie w simie.
@N0rkoman: #!$%@? ciuchy, zarost #!$%@? gościu, zakola to już tam #!$%@?, na to nic nie poradzisz poza Turcją. Ale masz wygląd typowego wykopka, brakuje Ci tylko #!$%@? okularów.
@N0rkoman: Niestety, ostatnio mocno promuje się model w którym możesz niczego intelektualnie nie reprezentować, możesz być przygłupem ale najważniejsze żebyś miał "ryj" CHAD-a, szczękę po liftingu i sylwetkę jak z rzymskich posągów.
Masz pasje, jest coś o czym potrafisz gadać tak, że kobieta dosłownie zgłupieje i zapatrzy się w "ciebie"?
#rozowepaski #zwiazki #seks #kiciochpyta
Jestem brzydki?
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@QAtester: Wygląda źle ten zarost?
moze wybierz sie nad jezioro czy w góry i tam fotke zrob, aktywnosc fizyczna dodaje do atrakcyjnosci, ale znowu klamac to nie ma sensu
fotka do wymiany, na komputer chyba zadna rozowa nie poleci, chociaz nie weim moze sa takie w simie.
@TwujKoshmar: dziękuje dla Ciebie
przeciez to wyglada jak łoniaki nastolatka
Komentarz usunięty przez autora
Masz pasje, jest coś o czym potrafisz gadać tak, że kobieta dosłownie zgłupieje i zapatrzy się w "ciebie"?