Aktywne Wpisy

Gmeras +330
Witajcie Mirki i Mirabelki
Chciałem napisać kilka słów z szacunku do Was, choć będzie ich niewiele, bo i niewiele się dzieje. Dopadła nas rutyna, z czego ogromnie się cieszę.
Jak sobie radzimy? Myślę, że rewelacyjnie. Nie chcąc się chwalić, to naprawdę nie mam sobie nic do zarzucenia. Myślę że dobrze radzę sobie w tej niespodziewanej roli samotnego ojca.
Na Dzień Mamy odwiedziliśmy grób, oczywiście z laurką od syna.
Czy syn szuka mamy? Nie. Ale
Chciałem napisać kilka słów z szacunku do Was, choć będzie ich niewiele, bo i niewiele się dzieje. Dopadła nas rutyna, z czego ogromnie się cieszę.
Jak sobie radzimy? Myślę, że rewelacyjnie. Nie chcąc się chwalić, to naprawdę nie mam sobie nic do zarzucenia. Myślę że dobrze radzę sobie w tej niespodziewanej roli samotnego ojca.
Na Dzień Mamy odwiedziliśmy grób, oczywiście z laurką od syna.
Czy syn szuka mamy? Nie. Ale

monter_wolter +234
źródło: GsXYsWJXgAAPMah
Pobierz![[EN] Różne modele AI rozwiązują różne "Dylematy wagonika".](https://wykop.pl/cdn/c3397993/b535fd24b80778a6dee17d06fa8236480de15b77e48f7998dd8ebbc176fbabaa,q80.jpg)

Jeśli chcesz złożyć wniosek na więcej niż jeden miesiąc, to:
* możesz to zrobić w oddziale albo
* wypełnij formularz na sierpień i wyślij do nas wiadomość wybierając opcję Poczta -> Napisz wiadomość -> wybierz Typ wiadomości: Kontakt Santander online -> Dalej -> w polu Szczegóły wybierz Obecnie posiadane produkty -> w polu Treść wiadomości wpisz w jakim inny miesiącu lub miesiącach chcesz zawiesić spłatę raty kredytu ->Wyślij.
Ręcznie będą klikać na supporcie z maili/wiadomości? ;)
#wakacjekredytowe #kredythipoteczny #santander
Klikam dalej i takie coś - na razie tylko sierpień do wyboru:
źródło: comment_165907656786kZSNEQv3fOfbnNjW9NpS.jpg
Pobierzźródło: comment_1659079075itMy96qE7rPyYuc0rqAYq4.jpg
PobierzCzyli na tę chwilę działa to tak jak na moim pierwszym screenie: "wniosek udostępnimy Ci na 7 dni kalendarzowych przed początkiem miesiąca". Albo lecisz do oddziału złożyć wniosek na więcej miesięcy, albo pod koniec danego miesiąca wyklikujesz wniosek na kolejny, co jest nieco upierdliwe, ale zapewne o to bankowi chodziło...
źródło: comment_1659191535ccRRdeeqmqwZLjGCJA6dhN.jpg
Pobierz