Wpis z mikrobloga

Zajebiście zamiatacie sprawy pod dywan:

- usunięcie fałszywego znaleziska dyskutowanego w wielu wątkach bez belki z wyjaśnieniem (reason "na prosbę autora" XDDDD a ja dostałem bana za manipulacje przy podaniu statystyk ze strony who o koronawirusie swego czasu i od roku brak odpowiedzi na odwolanie XD)
- usunięte wszystkie komentarze (i wpisy/komentarze cytujące te wyjaśnienia) mówiące co się tak naprawdę stało opublikowane przez Ricardo, kiedy są obecnie jedynym prawdziwym wyjaśnieniem całego zamieszania
- brak określenia dlaczego moderacja usuwa wpisy i znaleziska o rzekomych ruskich trolach skoro to "ruskie trole" z którymi należy walczyc, użytkownicy pogubieni totalnie o co chodzi
- brak odpowiedzi na dziesiątki nawoływań użytkowników w tej sprawie
- brak deklaracji co w sprawie setek tysięcy przejętych kont
- brak wyjaśnienia czy od kiedy i jak w ogóle badają dlaczego konta są na bieżąco przejmowane

Nie ma i nie było problemu ¯_(ツ)
Wymyśliliście go wy, wykopki XD no i oczywiście ja.

Bez względu na to co zrobi Pan Rumun (specjalnie z wielkiej litery) będę trzymał jego stronę.
Masz mój miecz Ricardo.

Do następnego. Albo nie ¯_(ツ)

#afera #rumun #takaprawda

• 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@bizonsky: ja się cieszę że te konta przejął troll śmieszek, a nie ruskie albo PiS. Przecież nimi by można delikatnie sterować narracją na dowolny temat i ciężko byłoby to wyłapać, skoro plusy byłoby rotacyjnie dawane z tysięcy kont
  • Odpowiedz