Aktywne Wpisy
diarrhoea +219
No i dokładnie tak się wpada w długi dzięki piramidzie.
Dziewczyna zostawia etat, bo brak wyników zrzuca nie na to, że jest to oszustwo, tylko na toksyczną atmosferę w jej pracy.
Za oszczędności pojechała robić konent na wakacjach w turcji, nawet wypowiedzenie zabrała ze sobą, żeby walną to foto.
Oszczędności skończą się szybciej, niż myśli, bo poza kosztami życia dochodzą koszty tkwienia w piramidzie + wyjazdy po kosztach (jak to w GC) byle ponagrywać najwięcej rolek jak to tylko możliwe. Sekta będzia przekonywać ją, że musi bardziej cisnąć, (wiadomo, siła, ogień ogień) i takie osoby prędzej wezmą kolejną chwilówkę, niż rzucą to w #!$%@? i pójdą do pracy.
Trochę
Dziewczyna zostawia etat, bo brak wyników zrzuca nie na to, że jest to oszustwo, tylko na toksyczną atmosferę w jej pracy.
Za oszczędności pojechała robić konent na wakacjach w turcji, nawet wypowiedzenie zabrała ze sobą, żeby walną to foto.
Oszczędności skończą się szybciej, niż myśli, bo poza kosztami życia dochodzą koszty tkwienia w piramidzie + wyjazdy po kosztach (jak to w GC) byle ponagrywać najwięcej rolek jak to tylko możliwe. Sekta będzia przekonywać ją, że musi bardziej cisnąć, (wiadomo, siła, ogień ogień) i takie osoby prędzej wezmą kolejną chwilówkę, niż rzucą to w #!$%@? i pójdą do pracy.
Trochę
ashwaganda +182
Rzeczywiście mega upał. Nic mnie tak nie denerwuje jak te czerwono czarne mapy, które mają powodować u nas wylew, że planeta ginie #bekazlewactwa #bekaztvn #tvn #propaganda #ekologia #bekazpodludzi
- usunięcie fałszywego znaleziska dyskutowanego w wielu wątkach bez belki z wyjaśnieniem (reason "na prosbę autora" XDDDD a ja dostałem bana za manipulacje przy podaniu statystyk ze strony who o koronawirusie swego czasu i od roku brak odpowiedzi na odwolanie XD)
- usunięte wszystkie komentarze (i wpisy/komentarze cytujące te wyjaśnienia) mówiące co się tak naprawdę stało opublikowane przez Ricardo, kiedy są obecnie jedynym prawdziwym wyjaśnieniem całego zamieszania
- brak określenia dlaczego moderacja usuwa wpisy i znaleziska o rzekomych ruskich trolach skoro to "ruskie trole" z którymi należy walczyc, użytkownicy pogubieni totalnie o co chodzi
- brak odpowiedzi na dziesiątki nawoływań użytkowników w tej sprawie
- brak deklaracji co w sprawie setek tysięcy przejętych kont
- brak wyjaśnienia czy od kiedy i jak w ogóle badają dlaczego konta są na bieżąco przejmowane
Nie ma i nie było problemu ¯_(ツ)/¯
Wymyśliliście go wy, wykopki XD no i oczywiście ja.
Bez względu na to co zrobi Pan Rumun (specjalnie z wielkiej litery) będę trzymał jego stronę.
Masz mój miecz Ricardo.
Do następnego. Albo nie ¯_(ツ)/¯
#afera #rumun #takaprawda
Ale mądrzejsza usunąć wpisy i o tym nie wspomniec
Komentarz usunięty przez autora
Pan Rumun to smieszek, ja do niego nic nie mam, szkoda tylko, że ten jego ostatni trolling szedł zgodnie z linią kacapskiej dezinformacji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
a najwięcej o moderacji