Aktywne Wpisy
Gork +32
INB4 bait ale nie jest.
Mirki mam taki problem z dziewczyną z którą mieszkam od jakiś 2 lat. Od początku naszej znajomości (4 lata) różowa miała sporą nadwagę, co też od początku mi przeszkadzało (trochę jak pasta o Sylwii ( ͡° ͜ʖ ͡°), ale że cała reszta była ok to pewnie mylnie założyłem, że uda mi się na nią wpłynąć pozytywnie i razem coś podzialamy w temacie (sam
Mirki mam taki problem z dziewczyną z którą mieszkam od jakiś 2 lat. Od początku naszej znajomości (4 lata) różowa miała sporą nadwagę, co też od początku mi przeszkadzało (trochę jak pasta o Sylwii ( ͡° ͜ʖ ͡°), ale że cała reszta była ok to pewnie mylnie założyłem, że uda mi się na nią wpłynąć pozytywnie i razem coś podzialamy w temacie (sam

rafau16 +611

2 tygodnie a ja dostaje ataków paniki i lekkiej derealizacji, #!$%@? chemia w mózgu. Nie wiem czy to już nawrót czy po prostu zejście z dropsów i aż tak mocno zmienia się chemia.
Jestem rozdarty jak sosna w ludziach bezdomnych XD
Czekać czy wskakiwać na kolejną kuracje ehhh, #!$%@? nerwica…
#nerwica #nerwicalekowa #depresja #ssri #psychiatria
na ataki paniki można brać inny lek na czas odstawiania, pierwsze co przychodzi do głowy to długodziałajace benzo albo pregabalina (ale ona może nasilić deralizację w moim doświadczeniu).
I dosłownie kilka dni temu zaczęły się jakieś dziwne ataki paniki i dd, stąd moje obawy czy zejście się przyjęło :/
jaki lek? fluoksetyna mogła dopiero teraz np zacząć dawać objawy odstawienne bo bardzo długo się utrzymuje w organizmie.
mi się stabilizowało ok 2 miesięcy po odstawieniu dopiero, ale u każdego jest inaczej. Możliwe, że nie jesteś wyleczony i to zaburzenie które leczyłeś. Czasem te leki trzeba brać do śmierci xd
Czyli miną już lekko ponad dwa tygodnie bez fluo.