Wpis z mikrobloga

@-PPP-: Jak ja nie ogarniam jak ludzie nie umieją nią grać, omg na linie idą jak to taki easy hero do lasu. Powiem tak co do kontry dowolne disable i cze + Axe i zawody komu więcej razy pasywka wskoczy.
  • Odpowiedz
@raven4444: Grałem przeciwko niej Axem. Mimo farmy życia i wielu fragów (14:4 końcowe staty), r-------a nas praktycznie sama (reszta jej teamu jej tylko kibicowała) w taki sposób, że po szybkich pushach zostawiliśmy im tylko raxy na midzie i topie (bot rozwalony całkiem) i trzymaliśmy dość długo w bazie (sami mieliśmy wszystkie towery). W pewnym momencie jak z tej bazy wyszła to przeszła się od swoich raxów midem prosto do naszych
  • Odpowiedz
@-PPP-: Nie wiem czy na ~4200+ mmr takie słabe legiony się trafiają czy co ale chyba tylko raz tak srogo przegraliśmy w 70minutowej grze, gdy nastackował tego dmgu. Ale i tak nienawidzę grać jakimiś papierami i modlić się żeby nie wyskoczył z lothara/daggera z tym duelem
  • Odpowiedz
Wystarczy odpalać na nią halabardę, jak da na kogoś ulti to będzie niespodzianka. Chciała łapać miękkie suporty a kończyło się tym że biegały z dodatkowym dmg.
  • Odpowiedz
@fejk_nejm: @alfredbuzdygan: @raven4444: Ale macie jakieś konkrety jak ją skontrować? Cokolwiek no. Bo to przesada jest co w tych grach moich się teraz działo. Jak tak ma być to ja wolę do nerfa serio Doty nie odpalać.

A co do tego force staffa itd., to nie wiem, ale wiem, że na przykład Call Axa nie przerywa duela. Nie ma żadnego efektu praktycznie...

@Grajek44: OK.
  • Odpowiedz
@-PPP-: Najlepiej to tak jak napisał @mer nie chodzić samemu, lub wysłać carry na lane i smoknąć się za nim i czekać jak wpadnie na ganka : p. No i hex/eul jest na nią bardzo dobry
  • Odpowiedz
@-PPP-: hex/halberd póki nie ma bkb, sentry/gem gdy zrobi shadowblade'a, dla carry to bash/evasion i takie postacie sobie z nią radzą dobrze na duelu, ewentualnie jakiś miss na czas duelu (od trolla czy pandy)

Generalnie trzeba pilnować żeby k---a nie dostawała dmgu z duelu, bo po 10 wygranych duelach robi się z tego gówna hardcarry

Tak, nie lubię jej.
  • Odpowiedz
bash/evasion

@tajek: z tego co wiem to te efekty nie działają podczas duela.

@-PPP-:

a poza tym to dziwi mnie, że nikt tutaj nie napisał o najbardziej oczywistej kontrze czyli Dazzle. Inne kontry - disruptor, devourer, zawsze jak gram ODem przeciwko legionowi to trzymam tego prisona żeby rzucić na sojusznika, który wylądował w duelu.
  • Odpowiedz
@Kajetan8: ah, fucktycznie, duel to gorszy doom, a więc evasion/bash u osoby duelowanej odpada, no ale zbashować inna osoba go może :d

a tak to shadowdemon razem z od jak mówisz
  • Odpowiedz
  • 0
@tajek: venge swap, sd i cala masa stunow i cckow kontruje lc ostro. Jak na poczatku nie natrzaska dmg z duelow to pozniej ma juz ciezkie zycie. A i abaddon tez dobrze dziala :-P
  • Odpowiedz