Aktywne Wpisy
anita-guzik +4
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Nacho_Libre +7
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

#grybezpradu #gryplanszowe
źródło: comment_1658579694DLNDz8lVhQjOaVLXH1klBk.jpg
Pobierzźródło: comment_1658579710a2YZrxa095ThJsCyAG6kVe.jpg
Pobierzźródło: comment_1658580244iAuo5Fw889lqNY94rcq2ai.jpg
Pobierzźródło: comment_165858116414JheCjxQVLqu2WmEweEY8.jpg
Pobierzgrałeś w GWT w poprzedniej edycji? jeśli tak to jak wrażenia ze zmian?
1) plansza graficznie jest zdecydowanie ładniejsza jednak użytkowo jest gorzej niż w starej wersji. Jest po prostu mniej czytelna :/ - to ten ważny minus
2) usunięcie indian i zastąpienie ich bandytami - czyli czarujemy historię poprawnością polityczną.
Reszta zmian na plus m.in. nowe krowy, żeton wymiany, no i przede wszystkim planszetka gracza!
W cenie 200 zł bym się nie zastanawiał. Szczególnie biorąc pod uwagę zwinięcie się Lacerty. Czy będzie znowu wydana? Nie wiadomo - podejrzewam, że tytuł robi robotę i Rebel tego nie odpuści no ale to wróżenie
Nie oznacza to też, że nie da się przez to grać jak najbardziej da się :)
Odnośnie indian/bandytów masz rację, że jest to czepianie się. Niemniej tak jak napisałem tę kwestię każdy musi sobie ocenić indywidualnie. Po prostu mnie ta zmiana lekko irytuje ale nie sprawia, że chcę grę porzucić.