Wpis z mikrobloga

@Fenomenomen: umiesz czytac ze zrozumieniem? Przez takie glupie bledy prowokujemy sytuacje ktore nie powiiny miec miejsca bo one wynikają ze złej komunikacji między naszymi zawodnikami. Gdyby nie Biegański stracilibyśmy bramki. Co mam udawać że obrana zagrała zajebiście na zero mimo że sami prawie sobie bramki strzeliliśmy? Z Sandecją było dokładnie to samo i Bieganski uratowal nam dupe. Z ostatnim sparingiem z podbeskidziem prowadziliśmy 2:1 i przegraliśmy 2:3 przez babole w obronie.
@fajq nie zesraj się, jeden błąd przez 90 minut a ty #!$%@? jakby ta Resovia jakąś tikitake odstawiała w naszym polu karnym. Colley-łasicki to jest najlepsza para stoperów w I lidze
@Fenomenomen: Kuźwa po jednym meczu z mega żenującymi rywalami mówisz, że to jest najlepsza para stoperów w pierwszej lidze? Pogadamy po meczu z lepszymi rywalami. W ogóle naucz się czytać ze zrozumieniem bo strasznie to u ciebie kuleje. Ja odnosiłem sie do pojedynczych baboli z braku komunikacji które powodują że rywal ma bardzo niebzpieczne sytuacje. Tak było w momencie jak ktoś z Resovi nabiegł na piłkę i uderzył głowa po dwóch
@fajq prosta sprawą jest że wcześniej czy później zaliczymy gorszy mecz w defensywie i jest to normalne. A wtedy ty będziesz pisał z zachwytu bo przecież mówiłeś, wiedziałeś. #!$%@? że 30 meczów zagramy dobrze, ale ty po tym jednym będziesz triumfował że miałeś rację.
@Fenomenomen: Nie nie napisze Ci tak. Kibicuje temu klubowi 20 lat i chciałbym żeby awansowali chciałbym żeby moja teoria się nie sprawdziła. Wiesz my możemy zagrać dobry mecz w obronie a przeciwnik nas ogra ładną akcją. Tutaj wtedy chodzi o błędy w ustawieniu itp. I takie mecze przyjdą to pewne. Nie da się wygrać wszystkiego. Mi chodzi tylko i wyłącznie o błędy które wynikają z nieporadności i braku komunikacji pomiędzy naszymi