XDDDDDDD Kiedy jesteś konfederackim aparatczykowym dzbanem i chcesz pocisnąć tej lewackiej neuropie broniąc Mentzena, ale wychodzi jak zwykle, bo jakiś "durny lewar" znowu weryfikuje fakty xDDDDD
Oczywiście wołam, aby nie było @L3stko zrób jeszcze jednego fikołka, pls. Jaka teraz będzie narracja? Jak to jest mieć kręgosłup moralny z gumy?
@grubson234567: wystarczyło 8 lat z tego by PIS z prawackiej partii stał się lewicową dumą Polaków teraz to konfederacja iści zaszczytne miano prawackiej ale ten świat się zmienił. no no
@grubson234567: słyszałeś kiedyś o mailach? Wiesz że to jest najpopularniejsza droga załatwiania różnych spraw w marketingu? Typie xD Dziesięć lat temu salę na wesele i menu załatwiałem mailem. Już widzę jak Mentzen jedzie do Poznania ustalić warunki i podpisać umowę. Może jeszcze z notariuszem. XDDDD
@L3stko: To dlaczego rzekomego maila nie pokazał ( ͡°͜ʖ͡°) Rozumiem ze salka wzięta na czarno, bez umowy gotóweczka? Ojejej. Pan praworządny, szeryfowy dzban wypoka wypominający wszystkim z dupy zasady i regulaminy w szarej strefie? Nie może być ( ͡°͜ʖ͡°)
Najlepsze ze od dziś nocny targ to rzekomo lewacka miejscówka wg partyjnych trolli. Aż z radością sobie tam na weekend
Jeśli się w Polsce na dobre zalęgną ci od blokowania ulic, to po prostu trzymajcie w samochodzie jedną z tych szwedzkich śmierdzących konserw rybnych. W razie spotkania otwieracie ją i wywalacie zawartość tuż obok przyklejonego do asfaltu aktywiszcza.
Oczywiście wołam, aby nie było @L3stko zrób jeszcze jednego fikołka, pls. Jaka teraz będzie narracja? Jak to jest mieć kręgosłup moralny z gumy?
#neuropa #bekazprawakow #bekazkonfederacji #memcen #bekazl3stko #polityka
@vrim: ale wam się zmienia linia obrony. Jeszcze wczoraj umowa była rzekomo pisemna,
@vrim: kogo Ty pytasz? xD Grubson nie wie nic ponad to co mu napiszą w skrypcie.
P.S Facet zajmuje się doradztwem finansowym i nie umie sporządzić umowy? Dobry profesjonalny doradca. Taki na „słowo honoru” XDdddd
Mam nadzieje ze twoje zatrudnienie jako działacza nie jest ustne. Chociaż znając ta profesje kolana sobie obedrzesz XDddd
https://www.facebook.com/nocny.towarzyski/posts/pfbid028UL1eRTWZesH517i4czNTgELjmPaz32gq4pfehhw8SJsUo4ipLV2KJNb66RTZAtxl?__cft__[0]=AZV0p-ylMthe6PZWDIeNlLs7f4i7wLX06VQYcmOuJ0cwg6GTagKbS8gCd7mBO-PoaoPRWLyk70TM16ZLlloBDXqFWf5NQuGAmQBvUf09Y4-2v3VzsFFh9OvvvJUj9yYWie5HruKvfanQqtWamy8AzhJKCeiTyLqVqTgTwESk-PC1Fw2YTuZI9OedPs8aMQMIjhVWFhxHQ1FUbcDDl0gayGk&tn_=%2CO%2CP-R
Najlepsze ze od dziś nocny targ to rzekomo lewacka miejscówka wg partyjnych trolli. Aż z radością sobie tam na weekend