Aktywne Wpisy

Frodo204872 +42
Hej mirki,
Kończę malowanie mieszkania i... S----------m. W całym tym wybieraniu kolorów i ustalaniu co pasuje a co nie wybrałem farbę lateksowa beckers designer. Nie zwróciłem uwagi na to że to farba lateksowa więc obkleilem, pomalowałem raz i przyszedłem za dwa dni położyć drugą warstwę ( ͡° ʖ̯ ͡°) Jak się część z was domyśla po drugim malowaniu i zerwaniu taśmy "na świeżo" z taśmą odeszła farba i
Kończę malowanie mieszkania i... S----------m. W całym tym wybieraniu kolorów i ustalaniu co pasuje a co nie wybrałem farbę lateksowa beckers designer. Nie zwróciłem uwagi na to że to farba lateksowa więc obkleilem, pomalowałem raz i przyszedłem za dwa dni położyć drugą warstwę ( ͡° ʖ̯ ͡°) Jak się część z was domyśla po drugim malowaniu i zerwaniu taśmy "na świeżo" z taśmą odeszła farba i
źródło: 1000030674
Pobierz
StrangeGem +35
Wróciłam z randeczki. Kawaler k---a dramat jakby z tagu przegryw się urwał. Nienawiść do bab silna. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

źródło: comment_1658335263iCSVdcBmQ6pcL98i92XfxV.jpg
Pobierzźródło: comment_1658335276JjT8voUMl1SYNccDpAfJaZ.jpg
Pobierzźródło: comment_1658335372rb3Kv8Y7pSkKBmtN0NJZAb.jpg
Pobierz@ba4t: Według ciebie to fikołek? Wytykasz coś jednej stronie dyskusji podczas gdy robisz to samo. Fajnie próbujesz zrobić fikołka nad argumentem używając jakiegoś śmiesznego "whataboutismu". Jak już chcesz lecieć takimi argumentami to może te oryginalne opa są bez sensu bo to cherry picking?
@ba4t: Nie bronię konfederacji. Te rzeczy które tu wklejono oczywiście się wydarzyły i jak najbardziej z tym nie dyskutuję.
Natomiast uważam za zabawne, że wiele osób śmieje się z konfederacji nie widząc, że popierają niemal identyczne poglądy po prostu w lekko innym kolorze.