Aktywne Wpisy
Nacho_Libre +10
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
anita-guzik +4
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Kilka dni temu otrzymałem smsa od VM, że w zwiazku z jakimiś pracami dostanę smsa z konfiguracją, mam go zaakceptować albo ustawić konfigurację ręcznie. Sms nie przyszedł. Pare dni później straciłem internet w telefonie, ale jako że zapomniałem o smsie od VM to nie skojarzyłem faktów.
I dopiero wczoraj się tym zająłem.
Pan na infolinii powiedział, że musi coś zresetować, ponowić wysłanie smsa z konfiguracją, powinno zająć 30 minut, ale moze być nawet i 24 godziny, więc jeśli nie pomoże to mam dzwonić następnego dnia (czyli dziś). Nic nie dostałem, internet nie działa.
Dzwoniłem dziś ponownie na inflinię. Pani była zdziwiona odpowiedziami z wczoraj, przekazała, że cos musi zaznaczyc w systemie i internet lada moment wróci. Nie wrócił.
Po 2 godzinach dzwonię ponownie i kolejna osoba jest zdziwiona wcześniejszymi odpowiedziami. Powiedziała, że przez przejęcie virgine mobile przez play ostatnio zmienia się konfiguracja. Kazała mi poustawiać odpowiednią konfigurację i zapewniła, że po zrestartowaniu telefonu internet zacznie działać.
Nie zaczął.
Więc teraz prośba do osoby, która ma telefon w tej sieci, korzysta z internetu bez przeszkód - czy bylabyś tak dobrą dusza i podesłała jakiegoś screena z konfiguracji punktu dostępowego do internetu?
#virginmobile
@Matpiotr: Planuję ponownie na infolinię dzwonić jutro, może znajdą kolejny powód. Koleś na FB chyba nie będzie bardziej ogarnięty od
Podaj dane, PESEL i numer. Ewentualnie puk czy coś tam. Mi pomogli.
Podaj numer zgłoszenia jak masz