Wpis z mikrobloga

@szpongiel: Te baby same się kompromitują, i pokazują "To ja, nie jestem dobrym materiałem na partnera".
Jak kobieta chce założyć rodzinę ok 30 to już ma zmniejszoną pulę wyboru, jak to robi w wieku 35 to już w 99% przegrała. W tym wieku mężczyźni którzy się jak to ta dziunia napisała "ogarnęli" wybrali już lepszy towar na rynku, który reprezentuje zbliżony do nich poziom. Kiedy one się nauczą, że albo zabawa
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 14
@Pshemeck: najlepsze jest gdy mówi, że takiego w miarę ogarniętego faceta (w tym wieku, czyt. z jakąś pozycją, niezłymi zarobkami, i co najmniej własnym mieszkaniem) ktoś przygarnie.

Uważasz, jakaś kobieta łaskawie przygarnie ogarniętego faceta... w jego własnym domu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 2
@szpongiel I ciągle podkreśla to czego chce kobieta. Jak by to kogoś miało obchodzić czego chcą. Tzn one są tak przyzwyczajone, że świat się kręci wokół nich i dlatego takie efekty.
  • Odpowiedz
Jak kobieta chce założyć rodzinę ok 30 to już ma zmniejszoną pulę wyboru

@Pshemeck: te 30 latki nie mają już żadnego wyboru, biorą typa któremu kiepsko szło z dziewczynami żeby w miarę stał z zasobami i robią mu bombardowanie miłością żeby go szybko przywiązać. Potem szybki ślub bombelek i zaczyna się suszenie głowy.
Chłop nieszczęśliwy bo dał się nabrać, kobita nieszczęśliwa bo nie udało jej się złowić tego przystojniaka co go
  • Odpowiedz