Aktywne Wpisy

Obiboq +28
Mam następujące pytanie związkowe, od kilku tygodni spotykam się regularnie z kobietą. Nie wchodząc w szczegóły to wszystko zmierza w dobrym kierunku, ale właśnie się dowiedziałem, że idzie na wesele z jakimś kolegą.
Wcześniej jak rozmawialiśmy nt. wesel to mówiła, że dostała propozycję, ale raczej odmówi, ale jednak okazuje się, że się zgodziła i teraz jej głupio nie pójść.
Dla mnie jej pójście tej dziewczyny na wesele z tym kolegą to koniec
Wcześniej jak rozmawialiśmy nt. wesel to mówiła, że dostała propozycję, ale raczej odmówi, ale jednak okazuje się, że się zgodziła i teraz jej głupio nie pójść.
Dla mnie jej pójście tej dziewczyny na wesele z tym kolegą to koniec

banzi +256
Poznajcie nową Miss Alabama.
https://www.dailymail.co.uk/news/article-13502991/plus-size-miss-alabama-sara-milliken-responds-cyberbullying.html
https://www.dailymail.co.uk/news/article-13502991/plus-size-miss-alabama-sara-milliken-responds-cyberbullying.html
źródło: image
Pobierz

#zus #podatki #programista15k #ksiegowosc #nowylad
@zibizz1: no nie, bo jak będzie US/ZUS naliczy karę to jemu, a nie księgowej ( ͡° ͜ʖ ͡°) dopiero potem można rościć sobie prawo do odszkodowania z ubezpieczenia, ale to wszystko kosztuje czas i nerwy
@zibizz1: Niby tak, ale jak chcesz zaświadczenie o niezaleganiu w zus czy us, to wtedy przychodzi moment zastanowienia.
Jeśli kontrola czegoś zajmuje podobna ilość czasu co wykonanie tego to nie ma sensu podzlecac tego zadania
@kuncfot: A to nie jest tak że do czasu kontroli ZUS i US w pełni polegają na tym co im wyślę( i inni podatnicy)? Więc jeśli opłaca wszystko zgodnie
to że Ty masz hopla na punkcie księgowości, to nie znaczy że większość społeczeństwa tak ma.
Myląca się księgowa, jak i Ty to przypadki skrajne.
@zibizz1: no tak, ale to piszesz patrząc z perspektywy człowieka z jdg w IT, gdzie masz powiedzmy 1-2 faktury sprzedażowe w miesiącu. Są różne sytuacje i biznesy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Kliknąć prosto, ale panie w zus bardzo lubą porządek a same mają bałagan, więc wtedy mogą różne kwiatki ... sprzed 3-4 lat wyjść, bo tak lubią.
Komentarz usunięty przez autora