Aktywne Wpisy

zielonka18 +1880
#cyckinawosp Edycja 2025
Koniec stycznia to, tradycyjnie już, czas na kolejną edycję spermiarskiej zbiórki #wgw na Uran dla Czeczenów z #wosp! Tym razem wpłacam po 25 gr za każdego plusa dla tego wpisu oraz po 100 PLN za każde zdjęcie cycków różowego paska z czasoznaczkiem i nickiem. Mam nadzieję, że w tym roku będziemy mieć więcej plusów, niż żaba.
Zdjęcia mogą być pod tym wpisem albo jako
Koniec stycznia to, tradycyjnie już, czas na kolejną edycję spermiarskiej zbiórki #wgw na Uran dla Czeczenów z #wosp! Tym razem wpłacam po 25 gr za każdego plusa dla tego wpisu oraz po 100 PLN za każde zdjęcie cycków różowego paska z czasoznaczkiem i nickiem. Mam nadzieję, że w tym roku będziemy mieć więcej plusów, niż żaba.
Zdjęcia mogą być pod tym wpisem albo jako

bArrek +402
Obiad chłopski starokawalerski do oceny
źródło: a45715c4d57df
Pobierz

Jest jakiś sposób by mając fizyczny kontakt z routerem wejść sobie do admin panelu bez znajomości hasła i poczytać logi z ciekawości?
Z tego co wiem znajomy ma zewnętrzny adres IP więc chyba był włączony zdalny dostęp do admin panelu routera (jeśli jest domyślnie ustawiony na ON). Bo niby jak inaczej by się ktoś mógł dostać? Wątpie by to zrobił najpierw włamując się do sieci wifi, bo to okolica prywatnych domów i w sumie ktoś pod podwórkiem by musiał stać by łapać sieć.
#hacking
#exploit