#!$%@? Mirki moja baba znalazła porzucone kociątko i szuka domu dla niego. Zawsze chciałem kota a do tego ten kot jest mega miły i ma zajebisty charakter, spędzam z nim tak z godzinę dziennie. Rodzice za #!$%@? nie chcą go przygarnąć ale ich jedynym argumentem jest "bo nie". dodam że mieszkamy w domu poza miastem i mamy wystarczająco miejsca żeby nawet tego kota #!$%@? nie mijali. Jak ich do tego kota przekonać? Na razie jedyne co mi przychodzi do głowy to trucie im dupy aż się zgodzą. #kot #pomocy
@Bednarrr1: skoro mieszkacie u rodziców, bo słabo z hajsem, to znaczy, że kot będzie na utrzymaniu rodziców. A skoro są już teraz niechętni, to na dobre kocie żarcie nie będą chcieli dać. Zamiast tego będzie jakieś tanie gówno typu whiskas (czyli bardziej pasza niż karma), bo przecie w reklamach muwio że to dobre i najlepsze. Już lepiej poszukaj chętnych do przygarnięcia wśród znajomych.
Mirki chowam tatę. Nie wiem dlaczego to piszę tutaj, biorąc pod uwagę liczbę debilów na portalu... Ale pomyślałem że może ktoś to przechodził i zrozumie.... Jest mi w CH smutno i przykro #zalesie #religia #smierc
#kot #pomocy
Już lepiej poszukaj chętnych do przygarnięcia wśród znajomych.