Aktywne Wpisy
TSR44 +373
ATAT-2 +480
Przeczytałem właśnie dwa wpisy ludzi z gastro którzy wręcz DOMAGAJĄ się napiwków i nie pojmują jak można ich nie zostawiać.
Szczerze? Po ostatnich kilku dniach gdzie stołowałem się w knajpach (wyjazd majówkowy) to powiem, że takiego uja. Restauratorzy już tak polecieli z tymi cenami zasłaniając się inflacjami, cenami prądu i płacami minimalnymi że już sami się zatracili w tym, gdzie jest granica.
Rozumiem ładna knajpka, ładny ogródek, miła obsługa, DOBRE jedzenie -
Szczerze? Po ostatnich kilku dniach gdzie stołowałem się w knajpach (wyjazd majówkowy) to powiem, że takiego uja. Restauratorzy już tak polecieli z tymi cenami zasłaniając się inflacjami, cenami prądu i płacami minimalnymi że już sami się zatracili w tym, gdzie jest granica.
Rozumiem ładna knajpka, ładny ogródek, miła obsługa, DOBRE jedzenie -
#gotujzwykopem #arinkaofood
@xTortox: Bardzo możliwie, na wykopie panuje świadomość zbiorowa, telepatycznie przekazujemy sobie ochotę na jedzenie i często robimy to samo. Analogicznie jest z przyjaciółkami, kobietami które mieszkają razem, mają okres w tym samym momencie xD
Przystępna treść, krótki format, nie musisz się nawet odzywać byle dać przeis w komentarzy i orientacyjne temperatury. Bardzo dużo takich kanałów obserwuje i robią przyzwoite zasięgi ( ͡° ͜ʖ ͡°) to że zrobiłam może 1/1000 przepisów to inna sprawa, ale obejrzałam do końca i dałam do ulubionych
@Itslilianka: To klątwa kapsalona, nawet nie chce pisać dlaczego bo szambo wybije ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@canislupus1: W 7 minut to zrobisz.
Łosoś posolony i smażony na maśle, smażę do czasu aż nie zniknie różowe mięso w środku, zaczynam od strony ze skórą. Na koniec dodałam zblanszowany szpinak, pieprz, pomidorki miałam ze słoika, muszę sie takie nauczyć robić bo sie od nich uzależniłam, sa mega. Pietruszka, posypałam czarnuszką.