@foneswein: Na stronie. Na pewno coś takiego było, bo miałem zapisaną zakładkę z odpowiednimi słowami kluczowymi w opisach, a teraz wyszukuje mi 1/10 tego co wcześniej
@foneswein: @vossinho2: Sprawdziłem w apce i z zaznaczoną opcją czy bez ilość wyników jest dokładnie taka sama. ( ͡°ʖ̯͡°). Wyrzuca mi tylko ogłoszenia, które mają słowa kluczowe, których szukam.
Od roku wysyłam im zgłoszenia, żeby dodali opcję blokowania wyświetlania ogłoszeń danego użytkownika (mam takich trzech, którzy ciągle spamują), to coś im się p------o chyba ( ͡°ʖ̯͡°)
Od roku wysyłam im zgłoszenia, żeby dodali opcję blokowania wyświetlania ogłoszeń danego użytkownika
@Valmar: podpisuję się obiema rękami, bo mądry mi się ta opcja od dawna. Są tacy, co codziennie usuwają i wystawiają to samo nędzne ogłoszenie lub nawet po zgłoszeniu i usunięciu przez olx, nadal to wystawiają.
Pewnie nie leży to w ich interesie i jedynie ktoś piszący skrypty w tempermonkey moglby z tym pomóc.
dziś właśnie pokazana cała klasa waszego Szczęsnego, nic typ nie wybronił, wszystko co miał wpuścić to wpuścił, to że wcześniej nie wpuszczał to efekt tego że obrona dobrą robotę robiła po prostu
#olx
Sprawdziłem w apce i z zaznaczoną opcją czy bez ilość wyników jest dokładnie taka sama. ( ͡° ʖ̯ ͡°). Wyrzuca mi tylko ogłoszenia, które mają słowa kluczowe, których szukam.
Od roku wysyłam im zgłoszenia, żeby dodali opcję blokowania wyświetlania ogłoszeń danego użytkownika (mam takich trzech, którzy ciągle spamują), to coś im się p------o chyba ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Valmar: podpisuję się obiema rękami, bo mądry mi się ta opcja od dawna. Są tacy, co codziennie usuwają i wystawiają to samo nędzne ogłoszenie lub nawet po zgłoszeniu i usunięciu przez olx, nadal to wystawiają.
Pewnie nie leży to w ich interesie i jedynie ktoś piszący skrypty w tempermonkey moglby z tym pomóc.