Wpis z mikrobloga

@costusmierdzi: Nie mam problemów, ale nie piszemy o mnie, tylko o wszystkich facetach. Niektórzy faceci będą zaprzeczać bo sami się oszukują i nie znają swojej natury. Ale fakty są takie, że zabierz seks i miłość znika. I nie ma w tym nic złego. Gdyby kobiety to wiedziały to wszyscy w związkach byliby dużo bardziej szczęśliwi.
  • Odpowiedz
@costusmierdzi Miłość jest wtedy kiedy po prostu nie wyobrażam sobie życia bez niej, kiedy chcę spędzać z nią jak najwięcej czasu, kiedy nie widzę jej od paru godzin to za nią tęsknię, kiedy sama jej obecność jest wystarczająca - nie ma to znaczenia czy jesteśmy na wakacjach na drugim końcu świata czy siedzimy sami w domu - ważne, że jesteśmy razem i nawet gdy nie robimy nic to nie jest to
  • Odpowiedz
a co powiesz i związkach na odległość? Tam nie ma seksu a miłość jest.

@Zakretka21: Związki na odległość to fikcja. Przetrwają tak długo jak długo przetrwa wspomnienie ostatniego seksu.

Weź się w łeb #!$%@?

@XIONC_CI_MORDE_LIZAL: #!$%@?ąłem się. I to nadal jest seks. A ty masz mózg wyprany przez popkulturę, która tłoczy ci do głowy bzdury i zrobi ci to krzywdę.
  • Odpowiedz
Ale znasz wszystkich mężczyzn

@Isra: Nie znam wszystkich, ale wiem, że wszyscy mają fiuta. A na pewno zdecydowana większość. A ty masz?
  • Odpowiedz