@Andromeda_YT: Odkopałem ciekawy towar z rosyjskiej infosfery - telewizję założoną przez rosyjskiego reakcjonistycznego milionera Konstantina Małofiejewa, nazywa się ona Tsargrad TV (gdzie Tsargrad jest ruską nazwą na Konstantynopol). Co ciekawe, naszemu turboprawosławnemu bogaczowi nie przeszkadza synkretysta i euroazjata Aleksander Dugin, który przed specoperacją prowadził tam krótki program pt. Dyrektywa Dugina, ale teraz przerzucił się na teksty i na dłuższe wywiady.
Generalnie kanały Dugina i sama telewizja Konstantynopol TV może być źródłem dzikiego kontentu, zalecam obserwowanie.
Linki blokuje wykop, zatem szatkuję:
htt ps://tsa rgrad .tv (strona główna) ht tps://tsargrad .tv/heroes/40 (zakładka z Aleksandrem Duginem) htt ps://tsarg rad. tv/shows/ssha-i-evrope-konec-specoperacija-na-ukraine-pereformatiruet-vsju-zemlju-filosof-dugin_518358 (najnowszy materiał filmowy z 26 marca, ale Dugin odlatuje tak mocno, że w zasadzie można dać jako przykład rosyjskiej schizofrenii z początku specoperacji).
Tutaj za to inna telewizja, już nie od Małofiejwa, ale ściśle już kontrolowana przez Dugina, tam jest od groma materiałów filmowych naszego euroazjatyckiego
Dugina i Tsargrad oczywiście znamy i (nie)szanujemy ( ͡°͜ʖ͡°)
Ech, trzeba będzie się zabrać tematem, ale problemem jest nakład czasu. Ciągle coś nowego się dzieje, teraz trzeba np tłumaczyć co mówili o Leszke, który ostatnio dobrze przejechał prętem po klatce ( ͡°͜ʖ͡°)
Dzięki, zapoznam się z linkami i spróbuję coś ogarnąć :)
@Andromeda_YT: W razie czego służę pomocą i śmiało można pytać, mam sporo fajnych rzeczy o Duginie, czy o polskich duginistach, a nawet o wczesnych latach Dugina i o jego pierwszej żonie - tak dla zaciekawienia powiem, że ma honorowy tytuł pierwszej lesbijki Rosji i próbowała się wbić na prezesowanie partii transseksualnych libertarian xD.
Nawet ludzie na 4chanie się ogarnęli, bo odkopali wczesnego Dugina jeszcze z czasów Arktogei, gdzie nie musiał
Dugin od pewnego czasu prowadzi pewien projekt - napisał już dwadzieścia cztery tomy Noomachii, gdzie jako obiektywny ekspert bada cywilizacje i ich dzieje, dodając oczywiście także perspektywę ezoteryczną.
W linku znajduje się wybór cytatów z tego dzieła na temat Polski i Polaków, przetłumaczonych przez mojego kolegę, który swego czasu był zafascynowany Duginem.
W Polsce praktycznie nieznane i krążyło chyba tylko po kilku nawet nie tyle co konserwatywnych,
Generalnie kanały Dugina i sama telewizja Konstantynopol TV może być źródłem dzikiego kontentu, zalecam obserwowanie.
Linki blokuje wykop, zatem szatkuję:
htt ps://tsa rgrad .tv (strona główna)
ht tps://tsargrad .tv/heroes/40 (zakładka z Aleksandrem Duginem)
htt ps://tsarg rad. tv/shows/ssha-i-evrope-konec-specoperacija-na-ukraine-pereformatiruet-vsju-zemlju-filosof-dugin_518358 (najnowszy materiał filmowy z 26 marca, ale Dugin odlatuje tak mocno, że w zasadzie można dać jako przykład rosyjskiej schizofrenii z początku specoperacji).
Tutaj jeszcze linkuję socjale Dugina (też poszatkowane):
Jego kanał na TGStat - htt ps://tgsta t. ru/en/channel/@Agdchan
Telegram - ht tps://t. me/s/Dugin_Aleksandr
ht tps://paideu ma. tv
Tutaj za to inna telewizja, już nie od Małofiejwa, ale ściśle już kontrolowana przez Dugina, tam jest od groma materiałów filmowych naszego euroazjatyckiego
Ech, trzeba będzie się zabrać tematem, ale problemem jest nakład czasu. Ciągle coś nowego się dzieje, teraz trzeba np tłumaczyć co mówili o Leszke, który ostatnio dobrze przejechał prętem po klatce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dzięki, zapoznam się z linkami i spróbuję coś ogarnąć :)
Nawet ludzie na 4chanie się ogarnęli, bo odkopali wczesnego Dugina jeszcze z czasów Arktogei, gdzie nie musiał
Dugin od pewnego czasu prowadzi pewien projekt - napisał już dwadzieścia cztery tomy Noomachii, gdzie jako obiektywny ekspert bada cywilizacje i ich dzieje, dodając oczywiście także perspektywę ezoteryczną.
W linku znajduje się wybór cytatów z tego dzieła na temat Polski i Polaków, przetłumaczonych przez mojego kolegę, który swego czasu był zafascynowany Duginem.
W Polsce praktycznie nieznane i krążyło chyba tylko po kilku nawet nie tyle co konserwatywnych,