Taka sytuacja z InPost Polska: - 5 dni temu, zamawiam przesyłkę, - przesyłka zostaje wysłana, mija weekend, więc spodziewam się jej dzisiaj, siedzę w domu, - dostaje maila, że: a) przesyłka czeka na mnie w punkcje odbioru, b) ale jednocześnie już dwa razy kurier próbował ją dostarczyć, c) więc jednocześnie przesyłka nie czeka nigdzie, tylko jest odesłana. Myślę sobie: WTF i piszę do InPost - Paczkomaty, Kurier - Odpowiada mi bot, więc proszę o rozmowę z konsultantem, - Konsultant odpisuje, więc opisuję mu przypadek, -Konsultant: "Twoja paczka była dwukrotnie w doręczeniu. Skontaktuj się z nadawcą by wysłał ją ponownie." -Ja: zaczynam pisać o tym, że byłem w domu i nikt się ze mną nie kontaktował, ale WTEM!
"Dziękujemy za kontakt z Biurem Obsługi Klienta Jeżeli Twoja sprawa jest aktualna, prosimy o kontakt."
Myślę sobie drugi raz tego dnia: WTF raz jeszcze proszę o rozmowę z konsultantem.
- 5 dni temu, zamawiam przesyłkę,
- przesyłka zostaje wysłana, mija weekend, więc spodziewam się jej dzisiaj, siedzę w domu,
- dostaje maila, że:
a) przesyłka czeka na mnie w punkcje odbioru,
b) ale jednocześnie już dwa razy kurier próbował ją dostarczyć,
c) więc jednocześnie przesyłka nie czeka nigdzie, tylko jest odesłana.
Myślę sobie: WTF i piszę do InPost - Paczkomaty, Kurier
- Odpowiada mi bot, więc proszę o rozmowę z konsultantem,
- Konsultant odpisuje, więc opisuję mu przypadek,
-Konsultant: "Twoja paczka była dwukrotnie w doręczeniu. Skontaktuj się z nadawcą by wysłał ją ponownie."
-Ja: zaczynam pisać o tym, że byłem w domu i nikt się ze mną nie kontaktował, ale WTEM!
"Dziękujemy za kontakt z Biurem Obsługi Klienta Jeżeli Twoja sprawa jest aktualna, prosimy o kontakt."
Myślę sobie drugi raz tego dnia: WTF
raz jeszcze proszę o rozmowę z konsultantem.
"Obecnie Konsultanci nie są dostępni"
I tak sobie myślę: co się właśnie odinpostowało?
#inpost #coolstory #wtf #zalesie