Aktywne Wpisy
gymw8nhnzd +205
Izuniu (@izadamczyk #izadamczyk #izaadamczyk Iza Adamczyk) to jeszcze raz ale powoli:
Nie chcesz pracować na etacie, tylko we własnym "biznesie" ale jednak dostajesz od firmy tygodniówki i cieszysz się ze dostałaś ja dzień wcześniej? Nie chce być tym, który przekazuje złe informacje ale cos mi to przypomina obrzydliwe zatrudnienie...
Oczywiście ocenzurowana 3 cyfrowa kwota najprawdopodniej z 1 na początku ( ͡° ͜ʖ
Nie chcesz pracować na etacie, tylko we własnym "biznesie" ale jednak dostajesz od firmy tygodniówki i cieszysz się ze dostałaś ja dzień wcześniej? Nie chce być tym, który przekazuje złe informacje ale cos mi to przypomina obrzydliwe zatrudnienie...
Oczywiście ocenzurowana 3 cyfrowa kwota najprawdopodniej z 1 na początku ( ͡° ͜ʖ
Soothsayer +540
2 lata później klimy nadal nie ma, a nikt nie przyszedł ehhh sad
#prl #pzpr #polska #historia
Wtedy nie było youtuba i 500 kanałów TV, tylko 2 kanały XDDD
Takie materiały wydawano drukiem po zjeździe, a w trakcie zjazdu w prasie ogólnopolskiej, drukowano tylko najważniejsze rzeczy XD
@moll: @powsinogaszszlaja: Dzięki, posprawdzam :]
Po zjeździe publikowali wystąpienia w "Nowych Drogach" czy innych partyjnych periodykach i biuletynach, publikowano różnego rodzaju materiały ze zjazdu.
Napisz do IPN, do Archiwum Akt Nowych, to może oni ci pomogą w kwestii dotarcia do ewentualnych nagrań, jesli nie
@yosemitesam: Chyba zapomniałeś o materiałach Polskiej Kroniki Filmowej - odnośnie nagrywania.
Transmisje ze zjazdów tez były. Nie w całości, ale były.
Transmisje były wyłącznie z przemówień przywódców, ale nie z całych obrad.
Nawet jeśli były pełne nagrania, to były to tylko taśmy audio.
@yosemitesam: Skoro tak twierdzisz, co on robił w studio? Kawkę popijał?
@kucowaty_suchoklates: Szukaj transmisji programu drugiego.