Aktywne Wpisy

Tywin_Lannister +333
Rozbraja mnie fakt, że tysiące Grażyn w całej Polsce skupiło się na tym, że matka tego potencjalnego mordercy jest jakąś celebrytką i - składając kondolencje - w dupie mają rodziny reszty mielonki z tej renówki xD
#!$%@? xD składać kondolencje to można - a wręcz należy - strażakom i reszcie służb. Musieli mieć naprawdę #!$%@? nocny, piątkowy dyżur przez idiotyzm tej ekipy. Nie wyobrażam sobie, jak bardzo #!$%@? musi być sprzątanie czegoś
#!$%@? xD składać kondolencje to można - a wręcz należy - strażakom i reszcie służb. Musieli mieć naprawdę #!$%@? nocny, piątkowy dyżur przez idiotyzm tej ekipy. Nie wyobrażam sobie, jak bardzo #!$%@? musi być sprzątanie czegoś

Kumpel19 +52
Wielkie historie miłosne wyglądają dziś zupełnie inaczej...
Ukraiński obrońca Serhij stracił obie nogi i wzrok na froncie. Był w śpiączce farmakologicznej przez 20 dni.
Żona Serhija, Lera, "chce być u jego boku..."
"Dla mnie jest symbolem heroizmu i poświęcenia..."
https://streamable.com/iu9vlq (wideo)
#ukraina #wojna #rosja
Ukraiński obrońca Serhij stracił obie nogi i wzrok na froncie. Był w śpiączce farmakologicznej przez 20 dni.
Żona Serhija, Lera, "chce być u jego boku..."
"Dla mnie jest symbolem heroizmu i poświęcenia..."
https://streamable.com/iu9vlq (wideo)
#ukraina #wojna #rosja

#pc #komputery #hardware
@itjustworks: dlaczego chcesz w ogóle brać tę tragiczną płytę?
wentylatory się podpina do kontrolera który ma fabrycznie większość obudów, z resztą to nie jest drogie.
wentylatory można kupić do łączenia szeregowego, np arctic p14 pst.
zależy jakiego procka, w wersji nie k ona sobie z 12700 już nie radzi.
120 stopni na 12700 (nie k). równie dobrze można uznać, że ich nie ma
jak planujesz
12400f, ale i tak planowałem na ten moment dołożyć stówke do tuf gaming b660 ze względu na brak dostępności tego asrocka. Zaskoczył mnie ten MSI mortar, na początku też na niego się zapatrywałem, ale te 2 gniazda sysfan mnie nie przekonywały, a fractal meshify compact 2 do którego chce wszystko włożyć z tego co mi wiadomo takiego kontrolera nie ma, choć to raczej nie problem, na bank można to dokupić.