Wpis z mikrobloga

Chcę sobie kupić g29, głównie pod etsa/atsa, dirta i assetto corsa. Wcześniej grałem na jakiejś g---o kierownicy za 140 ziko z biedry (140 ziko z 8 lat temu kosztowała xD) czy przeskok będzie taki że mi aż dupę urwie? Jak się na takiej g29 z shifterem pogrywa w etsa, robi robotę?
#komputery #ets2 #simracing ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PijanySzkot: Mi g29 dupę urwało, grałem wcześniej na takiej kierownicy co miała mniej niż 180* obrotu ale czy wydałbym drugi raz takie pieniądze? Nie wiem, ostatnio gram dość rzadko. Ale w Assetto Corsa czy innych ścigałkach też się sprawdza fenomenalnie.
  • Odpowiedz
@PijanySzkot: nie chcesz g920 kupić? W symulatorach jak ETS jest kozacka, piwerko w dłoń i można narzekać na szefa dziada ( ͡° ͜ʖ ͡°) pod jakieś wyścigowe gry jak Forza niestety nie udało mi się jej ogarnąć ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
czy przeskok będzie taki że mi aż dupę urwie?

@PijanySzkot: na pewno spodoba ci się na tyle że będziesz chciał grać więcej i więcej, tym bardziej że kąt obrotu będziesz miał znacznie większy niż biedronkowe 90 czy 180 stopni.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@PijanySzkot: pomysł nas t300 albo choćby od biedy i t150. Ja mam t300rs i zadowolony jestem mega, a ets2 jest giga zrobiony pod kiere, nawet ma takie duperele jak wibracje na liniach oddzielających pasy ruchu
  • Odpowiedz
Od miesiąca mam g29 i powiem Ci że robi robotę. Co do ETS/ATS aż tak tego nie odczułem, gra się dużo przyjemniej i tyle. Prawdziwe emocje mam grając w asseto corse czy nawet takiego grida, kierownica do takich gier to powinien być podstawowy zakup ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz