Wpis z mikrobloga

( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)czy wy dzieciaki naprawdę wierzycie w to, że on w to wierzy, czy może oni wszyscy z was beke walą, byle tylko utrzymać jego fejm? Co jest bardziej prawdopodobne jak myślicie?( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bonzo
  • 13
  • Odpowiedz
@Dupa_z_uszami: Jakich leków? Ja nigdy ani nie byłem od niczego uzależniony, ani nie brałem żadnych psychotropów. Dlaczego wszyscy myślicie, że coś jest nie tak ze mną? Dziękuje za troskę swoją drogą, ale nic mi nie jest, pracuje, zajmuje się domem itd. Przecież ja nie piszę tego wszystkiego złośliwie, jesteśmy tu wszyscy, jesteśmy hejterami? Tak? ....to co tu się #!$%@? przekracza granicę hejtowania, a haczy o zbieranie pieniędzy, liznia mu dpy, wkraczania
  • Odpowiedz
@Dupa_z_uszami: I tak kolejna rzecz, rozumiem można kogoś hejtować, nie lubić.... tylko dlaczego to idzie dalej w uwielbienie tej "osoby", brak możliwości przestania pisania o nim, szukanie kontaktu, czy szukanie możliwości zarabiania na nim, siedzenia przy jego strimach po kilkanaście godzin, szukania jakiegoś momentu. Co jest bardziej pjbane? szukanie, że coś jest nie tak w tym uniwersum, czy cała reszta?
  • Odpowiedz
@sebastian-van-de-vliet: jesteś tu zbędny to raz, a2 leki psychotropowe zapewne źle dobrane plus używki tego i innego typu powoduja u ciebie urojenia i postępowanie choroby. Nie tłumacz sie my wszystko wiemy. Juz pisalem uniwersum weszło za mocno odetchnij finie bo za niedlugo nie bedzie juz ratunku.
  • Odpowiedz