Aktywne Wpisy
konik_polanowy +890
hacerking +75
Dobra, czas na wyznania, bo co chwilę jestem atakowany, że żebrakiem. Nie wstydzę się tego, lecz ja dzięki wsparciom choć przez jedną j----ą chwilę czuję się normalny i mogę sobie pozwolić na takie rzeczy jak MC, hottodga itp.
Pewnie zawsze już będę nosił swój krzyż, lecz to ja k---a przeżyłem śmierć siostry, to ja musiałem chodzić w g---o ubraniach, przeżyć j----ą biedę, to mi rodzina odmawiała psychiatry, bo będzie to w papierach.
Śmierć
Pewnie zawsze już będę nosił swój krzyż, lecz to ja k---a przeżyłem śmierć siostry, to ja musiałem chodzić w g---o ubraniach, przeżyć j----ą biedę, to mi rodzina odmawiała psychiatry, bo będzie to w papierach.
Śmierć
- obrabianie frankowi d--y na telegramie po ukraińsku co ukazało jej prawdziwe oblicze
- ego w------e w orbite (na ostatnim streamie obrażała polskie dziewczyny mówiąc, że się nie szanują i w sumie laska ma racje, ale co z tego jak sama ma only fansa i zarabia na życie wypinając dupę i ona coś mówi o szacunku xDDD poza tym takich rzeczy nie powinno się mówić jak chce się robić karierę w danym kraju, że lokalne dziewczyny są z-----e i w domyśle gorsze od niej
- zawieranie znajomości i otaczanie się największymi wywłokami polskiego internetu
- fochy z d--y i mina srającego kota na streamach i patrzenie w telefon zamiast zaangażowania w content
- mówienie franiowi czego może robić, a czego nie (zakaz picia, masz nagrać tik toka takiego jakiego JA chce itp.)
- opieranie wszystkiego na seksualizacji swojej osoby i wymachiwanie dupą, cyckami jako jedyne co ma do zaoferowania
- branie każdych nawet najbardziej debilnych deali (zareklamowała już jakiś scam związany z krypto, teraz prime mma xDD)
Pisałem już tutaj na tagu że nowe aktorki na streamach to jest must have dla frania bo ludzie z jednej strony mają już jej dość, a z drugiej jakby zobaczyła inne laski o podobnej charakterystyce bycia egzotyczną (np. azjatka) to może by się ogarnęła bo opieranie wszystkiego na jednym szonie skończy się jak z szachistą. Oczywiście aż tak spektakularnego upadku franio nie zaliczy bo sam z siebie umie robić content, ale zjazd z 10-15k na 5k opierając wszystko na niej będzie nieunikniony.
#franio #twitch #szymoool #primemma
Komentarz usunięty przez autora
Potem kontent z przeprosinami, bicie rekordów, na streamie, zero przypadku ( ͡º ͜ʖ͡º)