Aktywne Wpisy
marta_am +11
Mamy z mężem mały konflikt i zastanawiam się, kto tutaj ma rację.
Oboje mamy różne hobby. On bilard, a ja planszówki i w różne dni chodzimy sobie osobno do klubów. Umówiłam się z dwoma chłopakami z klubu, ze raz w tygodniu dodatkowo będziemy umawiali się u mnie w domu (mam duży dom i ogólnie najlepsze warunki) na dodatkową partyjkę gry. Jest to gra kampanijna, ze scenariuszami, nie da się w to za
Oboje mamy różne hobby. On bilard, a ja planszówki i w różne dni chodzimy sobie osobno do klubów. Umówiłam się z dwoma chłopakami z klubu, ze raz w tygodniu dodatkowo będziemy umawiali się u mnie w domu (mam duży dom i ogólnie najlepsze warunki) na dodatkową partyjkę gry. Jest to gra kampanijna, ze scenariuszami, nie da się w to za

Knaga_powrot +136

Komentarz usunięty przez autora
@NadmiarNiedoboru: Bo koszt wykonania testu na ojcostwo wynosi około tysiąca złotych?
Komentarz usunięty przez autora
@Humdinger: 400 ale chyba euro.
@NadmiarNiedoboru: Zgodnie z prawem mąż jest ojcem narodzonego podczas trwania małżeństwa dziecka żony, nawet jeśli nie jest jego biologicznym rodzicem.
@NadmiarNiedoboru: Ciekawe pytanie. Jeśli mąż takiej kobiety zdecyduje się wychowywać to dziecko, czy żona ma prawo odmówić przyjęcia go?
oczywiście, że żona nie ma żadnych zobowiązań wobec obcego dziecka
Laska chodziła do plebana na walenie i wszyscy o tym wiedzieli a sąsiad pokochał jak swoje i płaci jak za swoje