Aktywne Wpisy
czerwonykomuch +195
35 lat kapitalistycznej propagandy tak bardzo poryło mózgi pracowników, że chcą oni - z własnej woli - spędzać w pracy więcej czasu za to samo wynagrodzenie.
Tak, dobrze czytasz. 23,9% obywateli jest zdecydowanie przeciwna skróceniu tygodnia pracy do 4 dni przy zachowaniu tego samego wynagrodzenia. 15% raczej przeciwna. Wśród trzydziestolatków, którzy powinni już przecież coś tam ogarniać i nie nabierać się tak łatwo na kapitalistyczne brednie, 52% woli pracować dłużej za to
Tak, dobrze czytasz. 23,9% obywateli jest zdecydowanie przeciwna skróceniu tygodnia pracy do 4 dni przy zachowaniu tego samego wynagrodzenia. 15% raczej przeciwna. Wśród trzydziestolatków, którzy powinni już przecież coś tam ogarniać i nie nabierać się tak łatwo na kapitalistyczne brednie, 52% woli pracować dłużej za to
placebo_ +327
baza #bekazpalaczy #polska
#tinder #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #rozowepaski #heheszki #patologiazewsi #patologiazmiasta #sebalogic #seba #lobuzkochamocniej #ktobyltenwie #pdk
@JohnFairPlay:
Byłam inna ale się zmieniłam xD
Ja tam wole inne rzeczy, ale spoko takie zainteresowania :D
I nie była taka nieudana. W gorące wpadła xD
Mój brat na to trafił przeglądając gorące, przez co teraz nawet trochę się wstydzę a on ze mnie brechta xD
No ale czego oczekiwać od typów
Ja to podziwiam wytrwałość i nerwy z takimi cudami na tinderach siedzieć, osobiście się poddałam XD
@k8vonG: fajne, co ty chcesz.
Te kobiety i ich wymagania z kosmosu ( ͡º ͜ʖ͡º)