Aktywne Wpisy
WykopX +2347
Majtczaki pozywają wykop.pl na 1,5 miliona zlotych oraz oczekują ujawnienia "wszystkich numerów IP osób i danych osób logujących się na portalu, które ujawniały i udostępniały zdjęcia, które nie zostały opublikowane".
Nie wiem jak można udostępnić zdjecia, które nie zostaly opublikowane. No ale wszyscy wiemy, że zostaly opublikowane ( ͡º ͜ʖ͡º)...przez fotografa, który je robił.
- 500 000 zł od wykopu zadośćuczynienia dla żony Majtczaka
- 1 000 000 zł (milion zł) od
Nie wiem jak można udostępnić zdjecia, które nie zostaly opublikowane. No ale wszyscy wiemy, że zostaly opublikowane ( ͡º ͜ʖ͡º)...przez fotografa, który je robił.
- 500 000 zł od wykopu zadośćuczynienia dla żony Majtczaka
- 1 000 000 zł (milion zł) od
tomek_27 +247
Ok, chcecie merytorykę to prosze: Strona jakich setki, dobór kolorów tragiczny, prędkość działania słaba, treść na stronie nie przemyślana - w cholerę niepotrzebnych informacji na głównej stronie. Nie wiadomo, który podpis do którego obrazka, granice między poszczególnymi elementami są strasznie niejasne.
Przemyślcie każdy z elementów co widać na głównej i zostawcie tylko to, co jesteście 100% że powinno być. Tutaj mniej znaczy więcej. To też pomoże na wydajność. I
A/ Nie jestem "koleżką", B/ Pierwszy raz pisał ktoś inny. Ja rozwinąłem.
@bartuspan44: kąt - kątem, konto - kontem