Aktywne Wpisy
Funcfotek +2
ZenujacaDoomerka +16
Codziennie pokazuje mi się te durne wpisy czy kobiety wolą być same w lesie z niedźwiedziem czy mężczyzną i oczywiście wybierają niedźwiedzia. Faceci zawsze w komentarzach się prują, że przecież niedźwiedź zabije, że przecież ich nie interesuje krzywdzenie kobiet itp
I chyba do nich nie dociera, że jeśli oni wiedzą, że nie skrzywdzą to nie o nich chodzi. Chociaż i tak często bywa, że nawet myśląc, że się kogoś nie chce skrzywdzić
I chyba do nich nie dociera, że jeśli oni wiedzą, że nie skrzywdzą to nie o nich chodzi. Chociaż i tak często bywa, że nawet myśląc, że się kogoś nie chce skrzywdzić
#tenis
Szybki szpil pewnie by był, to nie to że dzisiaj Iga jest aż taka dobra, tylko ogólnie wydaje mi się, że poziom kobiecego tenisa odrobinę spadł.
Komentarz usunięty przez autora
@2-aminopirydyna: nigdzie nie napisałem, że kobiecy tenis się cofa. Chodziło mi o sam poziom pojedynków.
@kale_sony: czy ja wiem czy poniżej "prime" Radwańskiej? Tamta Aga i dzisiejsza Iga, hmm powiedziałbym że w
Druga kwestia, to trybuny. Radwańska gdziekolwiek się nie pojawiła, to zbierała owacje. W meczach Świątek tego nie widzę. I nie chodzi mi o teraz, gdzie miała tę swoją serię i z zasady kibicowano przeciwko niej, ale ogólnie. Nie ma i raczej nie będzie miała takiego "flow" wśród kibiców jak Aga (Polaków nie liczę).