Wpis z mikrobloga

Jakub szczęsny bohater którego potrzebowaliśmy w przeciwieństwie do oregano nie obiecywał tylko działał nie straszył na społecznościach itd tylko robił swoje i robi nadal
#kononowicz
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@RobinSchudl chujcik już dawno stał się taki sam jak mekSIKano z którym notabene walczył. Pier.oli 3 po 3 i żebra na lajtach pieniądze a miał usunąć kanał jak menel przestanie nagrywać. Ile już menel nie nagrywa?
  • Odpowiedz
  • 0
@RobinSchudl jednym z najczęściej powtarzanych "zarzutów" było to, że menel oszukuje swoich widzów. Równie często powtarzał(chujcik), że jak mekSIKano zniknie z YT to on też odchodzi, bo on ma pracę, kobietę, bo mu się nie chce itd. Jak długo menel nie nagrywa na YT? A no i ta jego hipokryzja. Jak menel zbierał np. opony to się dopie.dalał, ale jak on zbierał na paliwo na sprawę do Bielska to ok?
  • Odpowiedz
@mojenowekonto co sie zmienilo ze nie szanujesz? Ze lepiej jedzie ze slawkiem? Czy zmieniles sie w kolejnego amigeos ktory ma.bol d--y o to ze zarabia. Zalosne to juz jest ze tylu z was jeden po drugim sie odwraca czy zaczyna miec dziwne aluzje gdy robi ciagle to samo, tylko mniej jest filmow na jarka bo go poprpstu nie ma. Wezcie wy sie zastanowcie nad soba
  • Odpowiedz
@Reszif nie rozumiesz ze to zaszlo juz za daleko?? Dokonczy sprawy zakonczy rozdzial ktory zaczal i sobie zniknie. To juz sprawa honoru nie youtuba i walka o prawde. Ale masz za maly leb zeby to pojac
  • Odpowiedz
@hyperrr: nie mam nic do zarabiania sam jakbym nagrywał filmy to chciałbym na nich zarabiać no proste dlaczego mam coś za darmo robić tzn mógłbym ale coś normalnego a nie takie coś :D to że z nim jedzie tez mnie cieszy po prosty jest tak mocno przekozaczony myśli że jak pobił arona to jest mega fajter itd :D jak ktoś mu coś w komentarzu napisze to zaraz agresją reaguje itd
  • Odpowiedz
  • 0
@hyperrr być może masz rację, ale skoro ktoś wymaga czegoś od kogoś to też powinien się do tego stosować. P.S. po czym wznosisz o rozmiarze mojego "łba"?
  • Odpowiedz
  • 2
zardzewiały nigdy nie miał większej szansy na rozbicie głupiego ryja, ale olo zły. lol

@RobinSchudl: A może po prostu zły pomimo tego? :v
Wójcik to jest - nie oszukujmy się - taki Menel 2.0 z małą domieszką Rudzielca. Jak Rudemu realnie zaszkodzi kiedyś to będzie fajnie, ale to że komuś zdarzy się strzelić do właściwej bramki nie znaczy jeszcze że należy go propsować.
Sławek przecież też w-----ł Meksyka, arcywroga wykopków,
  • Odpowiedz