Aktywne Wpisy

MP0WER 0
Prosze was o ocene sytuacji bo z dziewczna mamy dyskusje o to.
Dziewczyna od 2 tyg jest za granica.
Rozmawiamy codziennie przez telefofon, czesciej ona dzwoni niz ja.
22.03 mialem urodziny i dosc czesto do mnie dzwonila, przez caly dzien.
Moja dziewczyna ma urodziny 25.03.
Ale opowiem najpierw jak wygladal 24.03 czyli dzien przed jej urodzinami.
W ten dzien wyjezdzalem do innego miasta by odwiedzic i pomoc swoim dziadkom ktorzy nie moga
Dziewczyna od 2 tyg jest za granica.
Rozmawiamy codziennie przez telefofon, czesciej ona dzwoni niz ja.
22.03 mialem urodziny i dosc czesto do mnie dzwonila, przez caly dzien.
Moja dziewczyna ma urodziny 25.03.
Ale opowiem najpierw jak wygladal 24.03 czyli dzien przed jej urodzinami.
W ten dzien wyjezdzalem do innego miasta by odwiedzic i pomoc swoim dziadkom ktorzy nie moga
Czy zachowalem sie zle?
- Nie 68.5% (37)
- Tak 31.5% (17)

Xaynna +5
Możliwe, że niektóre osoby w społeczności przegryw, ze względu na swoje trudności emocjonalne i społeczne, mogą przejawiać złość i frustrację, które niejednokrotnie kierują w stronę kobiet. Takie zachowania mogą wynikać z braku doświadczeń w relacjach z kobietami, niskiej samooceny lub niezadowolenia z własnego życia.
Takie zachowania są niewłaściwe i nieakceptowalne. Nienawiść wobec kobiet jest szkodliwa i może prowadzić do dyskryminacji, przemocy i nieszczęścia. Wszyscy powinniśmy działać w kierunku promowania szacunku, równości i
Takie zachowania są niewłaściwe i nieakceptowalne. Nienawiść wobec kobiet jest szkodliwa i może prowadzić do dyskryminacji, przemocy i nieszczęścia. Wszyscy powinniśmy działać w kierunku promowania szacunku, równości i
Kota ma do towarzystwa to dalej źle. Aż się boję myśleć co dzisiaj po pracy zastanę w domu...
#psy #behawiorysta #zwierzaczki
Komentarz usunięty przez autora
Nie myślałeś żeby zwiększyć ilość aktywności psa przed wyjściem do pracy żeby go zmęczyć + jakieś Konga i inne zabawki?
@Niemamwiedzy: nie próbowałem jeszcze zmęczyć jej przed pracą. Zazwyczaj się spieszę i 10 min spacerek. Może to będzie klucz. Konga, zabawki, wszystko to jest.
W Twoim wypadku od tego bym zaczął -wymeczenia psa przed pójściem do roboty w ten czy inny sposób, bo zazwyczaj takie obgryzanie mebli to przejaw tego że psu się nudzi.
Jak to nie poskutkuje szukałabym pomocy behawiorysty.
To one są bardzo absorbujące, potrzebują dużo ruchu i zabawy
@PiesTaktyczny: co myślisz o mówieniu do psa przez taka kamerkę? Pies nie zwariuje jak usłyszy właściciela gdy nie ma do w domu?
@OrzechowyDzem: od biedy stare GoPro czy coś
Jakim cudem nikt cię jeszcze nie zjechał w tym wątku? Przecież to bait jak #!$%@?, albo jesteś tępy jak but. Psiarze to stan umysłu xD
Nikt ma nie sił po całym dniu pracy na ogarnięcie domu, obowiązków, i chodzenie 3 razy dziennie z psem przez sumarycznie kilka godzin. Jeśli mieszka sam to jest to nie realne. A więc jest egoistycznym dupkiem.
Poczytaj co wycisza psa, może śniadanie z trawy albo maty węchowej? Spokojny spacer? Jakieś zabawy w nosework
@omnipotentmasterofnone: pies powinien mieć zapewnione psie potrzeby, a nie być w tej sytuacji porównywany do ludzkiego dziecka, które ma inne potrzeby. Jeśli ktoś ma dom i pracuje po 8h to efekt jest ten
Podrzucam link do zniżki na PsiBufet -50% na pierwsze i -25 na drugie zamówienie