Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Ana77 +1
Koniec chłopaki.Skasowałam post, bo podejrzewacie, że ta dziewczyna to ja, a dla niej to nie byloby dobrze. Wrzuciłam, bo wyglądam znaczanie gorzej od niej. Wyciągłam wnioski. Zmienić styl ubioru i zmienic fryzure. Teraz wiem, że jestem mocne 2/10, no ryja nie zmienie, ale mma wąskie usta, więc chyba troche powiększe. Swoją drogą to oceniacie ją na 4/10 , więc wy mierzycie za wysoko, a oskarżacie nas o to. Nie wiem jakich wy
#wietnam #podroze
Miejsc w samym Wietnamie jest cała masa, osobiście najbardziej podobały mi się okolice Ba Be, jeżeli dokładniej się określisz postaram się, coś jeszcze podpowiedzieć.
Hanoi jest fajne, bardzo sympatyczne miasto
Sajgon - dramat, moje top 2 najgorszych miast w których byłam
Ale bierz samolot z Hanoi do Sajgonu. Stamtąd np autobus nocny (z łóżkami do spania) i na wybrzeże
Jedynie Muzeum wojenne jest ok. I jako baza wypadowa na Mekong albo tunele :)
Nie kręcą mnie za bardzo imprezowe ulice, więc Walking street też mnie nie zachwyciło.
Generalnie to tylko moje zdanie, wiem że są osoby, które są Sajgonem zachwycone
Przewodnicy sami w parku, sobie mogą nie mówić po angielsku, dlatego warto się na to przygotować i zrobić pomniejszy research samemu albo wynająć profesjonalnego przewodnika który specjalizuje się w tych okolicach.
Kilkaset gatunków ptaków, na porządku dziennym: dziwogony rajskie, kukale, majny, bilbile, aleksandretty itp.
gady, płazy, pajęczaki i owady też bardzo obficie. W trudno dostępnych partiach gór lasy dipterokarpusów po 700 lat, drzewa tekowe i inne perełki
źródło: comment_1658381239rAsMD5CODnMRVL44L6gWa6.jpg
PobierzCześć, warto wybrać się na Phu Quoc (9-10 dni) + Delta Mekongu, Sajgon, tunele Cu Chi, Tay Ninh?
@woote
Gdzie wyrwałeś i na ile przed wylotem?