Aktywne Wpisy
Lambert11 +45
Ale mam bekę ze swojego różowego.
Wysłała mi filmik jakiejś feministki, która wylicza ile facet powinien płacić za wykonywanie obowiązków domowych. Nie dodała żadnego komentarza do tego tylko wyslała suchy filmik.
Ja w pracy na telekonferencji z klientem z Europy, prezentuję projekt, rzuciłem tylko okiem czy nikt nie umiera czy z synkiem wszystko ok i postanowiłem odpisać po spotkaniu z klientem. Zeszło godzinę, ale odpisałem:
"Czy możesz mi wyjaśnić co chcesz mi
Wysłała mi filmik jakiejś feministki, która wylicza ile facet powinien płacić za wykonywanie obowiązków domowych. Nie dodała żadnego komentarza do tego tylko wyslała suchy filmik.
Ja w pracy na telekonferencji z klientem z Europy, prezentuję projekt, rzuciłem tylko okiem czy nikt nie umiera czy z synkiem wszystko ok i postanowiłem odpisać po spotkaniu z klientem. Zeszło godzinę, ale odpisałem:
"Czy możesz mi wyjaśnić co chcesz mi
droetker4 +93
Wpis poświęcony Bezpiecznemu Kredytowi 2%. FAQ. Powstało wiele mitów oraz błędnych interpretacji przedstawionych przepisów. Zebrałem tutaj informacje dotyczące najważniejszych rzeczy, czyli:
1. Sposób wyliczania dopłaty oraz łączne oprocentowanie hipoteki w programie
2. Limity dla budowy domu, singli, małżeństw
3. Preferencyjne warunki liczenia zdolności
4. Oferta banków oraz przyjmowane już prewnioski
W telegraficznym skrócie. Błędnie było mówione i sam przyznaje się, że na samym początku tak mówiłem, że oprocentowanie tego kredytu to będzie
1. Sposób wyliczania dopłaty oraz łączne oprocentowanie hipoteki w programie
2. Limity dla budowy domu, singli, małżeństw
3. Preferencyjne warunki liczenia zdolności
4. Oferta banków oraz przyjmowane już prewnioski
W telegraficznym skrócie. Błędnie było mówione i sam przyznaje się, że na samym początku tak mówiłem, że oprocentowanie tego kredytu to będzie
#oswiadczenie #pizza