Aktywne Wpisy

ZenujacaDoomerka +27
W ogóle fascynuje mnie istnienie osób co kochają Marvela i star wars.
Tych ludzi się powinno od społeczeństwa normalnego odseparować.
To nie są normalni ludzie. Normalny dorosły nie idzie oglądać filmu o tej samej treści po raz tysięczny i mówi wow ale super.
Ciągle to samo - jest bohater, drama a potem znów dobro zwyciężyło xD
To są jakieś uposie po prostu a nie ludzie. Jedyne do kogo to może przemawiać to
Tych ludzi się powinno od społeczeństwa normalnego odseparować.
To nie są normalni ludzie. Normalny dorosły nie idzie oglądać filmu o tej samej treści po raz tysięczny i mówi wow ale super.
Ciągle to samo - jest bohater, drama a potem znów dobro zwyciężyło xD
To są jakieś uposie po prostu a nie ludzie. Jedyne do kogo to może przemawiać to

KingaM +5
Serio, #orange? Przecież to święto ma głębokie znaczenie religijne dla wielu osób, a Wy postanowiliście robić z tego jaja dosłownie i w przenośni. To jest jakieś kurwskie lekceważenie wolności religijnej i świętości tradycji. Co będzie następne? Cyfrowe noszenie palm w Wielki Tydzień? Albo cyfrowe chodzenie na msze? Może e-palenie ziółka przez rastuchów które przecież jest ich sakramentem albo darmowe gigabajtu z okazji obalenia reżimu.
Ja wiem, że to tylko zabawa
Ja wiem, że to tylko zabawa
źródło: skurwysyny z Orange psują święta
Pobierz

Objazd wiosek Pojezierza Chełmińskiego, od Chełmży po Kowalewo Pom.
Do samego Kowalewa nie dojechał, bo plan na kiedy indziej, ekskluzywniej :D
40km do Chełmży bardzo zachowawczo z uwagą na tętno i wiatrem w mordę, albo jak to Darek Baranowski mawia "w zasadzie taki boczny, boczny niesprzyjajoncy".
Pętelka za Chełmżą też 40km to takie pitu pitu, 2 gotyckie kościoły (Srebrniki i Orzechowo) i 100 razy przebudowany dworek w Węgorzynie. Najważniejsze w tej pętli było jednak to że w połowie zmieniłem kierunek o 180 stopni. Zaczęło być cieplej (bo wiatr nie chłodził), ale też szybciej ;) No i dobrym pomysłem było wzięcie rozpinanej od góry do dołu koszulki, to też cycunie, między nimi Kalenji HR Belt no i bebzun od piwska mogli ludzie popodziwiać :D
Po 80km wpadłem do Chełmży na Orlen z pustymi bidonami, oprócz ich uzupełnienia #!$%@?łem na hejnał litr coli z lodówki xD
Ostatnie 40 albo z wiatrem, albo z bocznym co pomagał poszło gładko i bez historii.
Ogólnie dobry dzień, bo solo setka +25kmh i jeszcze tak zachowawczo pojechane i z dużą liczbą przystanków, to jak na mnie jest dobrze. Generalnie upały mi służą jak jest pićku :) Myślę że gdybym wcześniej to zaplanował to był potencjał na spokojnie 160 i życiówkę (bo 154).
-------------------
#kwadraty
Pojechane najdalej na wschód jak tylko (byłem startując z Bydgoszczy). Z tego tytułu wpadło 38km nowych dróg. Oprócz tego w dwóch miejscach nie nadkładając za dużo drogi pojechałem jakimiś równoległymi wioskami (o dziwo tylko z 300m szutru) i pouzupełniałem jakieś dziury przed Chełmżą.
Max square: 16x16 (-)
Max cluster: 529 (-)
Total tiles: 1784 (+34)
PS. na zdjęciu jedna z zatok Jeziora Chełmżyńskiego, największego na Pojezierzu Chełmińskim.
#rowerowyrownik #ruszbydgoszcz #wykoptribanclub
Skrypt | Statystyki
źródło: comment_1656180698cooF96uAPpgB2pfuptEYyY.jpg
Pobierzźródło: comment_1656180893fAiAcX61YqAwighTnPPqo7.jpg
Pobierz