Aktywne Wpisy

MrGalosh +23
Jak pójdziesz do sklepu i ukradniesz buty/ubrania to... się nic nie stanie. Sklep jest przygotowany na to, że część "klientów" to złodzieje, nie upadnie z tego powodu. I to "działa" bo jednak złodzieje to mniejszość.
Ale nadal - złodziej to złodziej.
Jak pojedziesz autobusem na gapę to... to się nic nie stanie. Przewoźnik i tak się jakoś utrzyma. I to działa, bo gapowicze to mniejszość.
Ale zasadniczo - gapowicze to też swojego rodzaju złodzieje.
I
Ale nadal - złodziej to złodziej.
Jak pojedziesz autobusem na gapę to... to się nic nie stanie. Przewoźnik i tak się jakoś utrzyma. I to działa, bo gapowicze to mniejszość.
Ale zasadniczo - gapowicze to też swojego rodzaju złodzieje.
I

smuteczek2000s +33
Ej Wykopki, może zrozumiecie, że pisanie mi komentarzy=atencja, więc może lepiej mnie ignorować. Bo latam drugi dzień na gorących i mam lawinę atencji.
Także ten.
Miłego wtorku!
#atencyjnysmuteczek
Także ten.
Miłego wtorku!
#atencyjnysmuteczek

źródło: temp_file3431163216734257870
Pobierz
Ciężkie się wylosowało
#heheszki #gownowpis
źródło: comment_1656130469IGyTHV7z1skcdnZ7NL5Bdl.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@hamsun:
Powiesz coś więcej?
Bo właśnie tu jestem. Owszem problemy są, z paliwem głównie. Jednakże życie tu się toczy dalej, względnie normalnie. W sklepach wszystko jest, półki są pełne. Ludzie uśmiechnięci i przyjaźni.
Przepraszam bulgaria tez odpada bo pare dni temu przeszlo wotum nieufnosci i tez mozliwy r--------l xdd
Tu naprawdę jest ok. Tzn ludzie narzekają na te deficyty paliwa, bo to im strasznie utrudnia. Choćby dojazdy do pracy. Jednakże produktów nie brakuje, są droższe za sprawą braków paliwa, ale są. Warzywa są, owoców pełno, ryby i inne owoce morza też są.
SRI Lanka to faktycznie c-----e porownanie, ale za tą cenę spokojnie znajdzie już Cypr czy Turcję z fajnym hotelem, i to by się zgadzało xD
Kilka kontroli wojskowych po drodze, spałem w hotelu 3 dni (5 gwiazdek). Nie było prądu a na lotnisku byłem jedynym białym. Na lotnisku też nie było prądu przez 2 h przez co nie mogłem wylecieć. Cyrk był nawet w samolocie a na ulicach ludzie latali
W tym roku to Grecja nic poniżej 12-13 k za dwie osoby dorosłe i małe dziecko 4 lata też nic nie znajdziesz.
Nic się nie dzieje, bankructwo państwa i zapaść gospodarki to coś totalnie identycznego do rutynowego upadku rzadu w europejskim kraju! Jechać