Aktywne Wpisy
wilkCaly +144
No cześć Mirki, mam sąsiadów Azjatów i zaraz mnie coś strzeli. Zwracałem im już uwagę że motorycznie zaśmiecają korytarz ale jak krew w piach. Jak dzwoni do nich ochrona to nie otwierają. Cała klatka jednak jak na załączonym obrazku. Stoją rowery, buty, wózki, zabawki.... Myślałem nawet żeby im nasrać do tych butów ale pomyślałem, że zapytam was o jakieś rady... Co z tym zrobić?
#deweloperka #wynajem #mieszkanie
#deweloperka #wynajem #mieszkanie
WielkiNos +392
Jak wam się podobają stylówki lewaczek na pogrzeb Stuhra? Nawet przedwojenny chłop ze wsi, który z biedy głodował miał odświętną koszulę i buty na specjalne okazje. Lewak nie. Zamiast tego jest brak poszanowania czegokolwiek poza murzynami, żydami, islamistami czy ludźmi identyfikującymi się jako doniczka.
Myślałam, że jak Stuhr pluł na Polskę to dla lewaków wystarczający powód do szanowania go, ale widocznie nie. Bycie białym mężczyzną Polakiem bywa nieubłagane.
#modadamska #
Myślałam, że jak Stuhr pluł na Polskę to dla lewaków wystarczający powód do szanowania go, ale widocznie nie. Bycie białym mężczyzną Polakiem bywa nieubłagane.
#modadamska #
Byli by chętni na zapachy z poniższego wpisu? do wzięcia wraz flakonami - największa deklaracja zabiera flakon.
Bvlgari Bvlgari Man In Black Essence - 3 zł /ml - mniej słodki spicebomb extreme o dwukrotnie lepszych parametrach - 100ml
Bvlgari Bvlgari Man Black Cologne - 1,7zł/ml - 300ml (3 flakony)
Bvlgari Man glacial essence - 1,7zł/ml - 100ml
Bvlgari Man wood essence - 1,8zł/ml - 200ml (2 flakony)
Bvlgari Man wood neroli - 2zł/ml 100ml
Bvlgari Man in black - 2zł/ml - 80ml
Wysyłka olx w kategorii perfumy, szkło 2 zł .
Rozlewka dojdzie do skutku jeżeli rozleje się minimum 80ml z flakonu, ja butelek nie zbieram.
#perfumy
Wziąłbym Bvlgari Bvlgari Man In Black Essence - 10ml
Bvlgari Bvlgari Man In Black Essence - 30ml
Bvlgari Man glacial essence - 30ml
Jestem chętny na po 10 ml:
Bvlgari Bvlgari Man In Black Essence
Bvlgari Man glacial essence
Bvlgari Man wood essence
Bvlgari Man wood neroli
Bvlgari Bvlgari Man In Black Essence
Bvlgari Man wood essence
Bvlgari Man wood neroli
Przebijam stawkę i poproszę o 3 x 50 ml ( ͡° ͜ʖ ͡°)