Aktywne Wpisy

Tywin_Lannister +42
#konfitura #samochodoza #motoryzacja #samchody #majtczak #warszawa #lodz
Działalność Konfitury i tego drugiego psychola z Wawy, to absolutny rak tworzony pod wyświetlenia i zarobek. Brzydzę się tym udawanym „mesjanizmem” i ich poczuciem, że są strażnikami moralności. Jak chcą próbować eliminować patologię z dróg, to niech zaczną od:
- majtczaków, perettich i innych różnej maści agresorów drogowych oraz z-----------y;
- pijaków wsiadających
Działalność Konfitury i tego drugiego psychola z Wawy, to absolutny rak tworzony pod wyświetlenia i zarobek. Brzydzę się tym udawanym „mesjanizmem” i ich poczuciem, że są strażnikami moralności. Jak chcą próbować eliminować patologię z dróg, to niech zaczną od:
- majtczaków, perettich i innych różnej maści agresorów drogowych oraz z-----------y;
- pijaków wsiadających

MichuTop +706

źródło: comment_1655926627kz3l1LqsDK4wek6BhgU6cu.jpg
PobierzEfekt jest ciagle, z tym, że przez dzień da się go znieść, ale wieczorami niestety lipa. Normalnie ofc, jest w porządku, widzę wszystko, problem z tym, ze rozrywka przed telewizorem jest niemożliwa.
Obecnie nie mam pracy przed komputerem, więc nie wiem jak mógłbym jeszcze ograniczyć kontakt z monitorami.
Tbh to kończą mi się pomysły niestety. Soczewek torycznych nie ogarnę nigdzie, bo
Zacząłem uzupełniać witaminy (C, magnez, D) i to ograniczenie czasu przy monitorach/czytaniu, więcej jazdy rowerem w terenie, takiego "krążenia i załatwiania spraw" - dosłownie 1 miesiąc, moooże
@realbs: I jeśli faktycznie nic to wg mnie mega zmęczenie, może braki w diecie i witaminach. 1-2 miesiące i powinno ci się unormować zwłaszcza że jesteś młody bardzo. A ona wprost nie mówiła o jakiś wadach stwierdzonych? Do niczego się nie mogła przyczepić?
Mam 22 lata, a żeby było zabawniej, jakieś pół roku temu to samo zaczęło się dziać mojemu bratu (39lvl) i tez nie potrafi z tym nic zrobić. Dokładnie te same symptomy.
Jak tak teraz myśle dokładniej, to trzyma mi się to już ze trzy
Dostosuje się do nich i zobaczymy jak będzie po czasie. W razie jakichś pytań, mógłbym odezwać się na priv? Z nawilżaniem powietrza jest taki problem, ze pracuje niestety w galerii, gdzie jak wiadomo, pełno remontów + klima
Problem zwiększa się u mnie wraz z godziną, rano jest ok, w nocy już nie. Najgorsze jest czytanie białej czcionki na czarnym tle. Do tej
@phoropter: W sumie u mnie się zaczęło od suchego oka. Potem doszedł objaw o którym pisze OP (takie "podwójne"
Komentarz usunięty przez autora
@phoropter ogólnie z badania u okulisty wyszła nadwzroczność obu oczu, lekki astygamtyzm oka prawego. Jeszcze bym dodał że widzę promienie świetlne od jasnych elementów, np mam czarny wykop ale pasek scrollowania biały i z tego białego paska widze taki promień świetlny (tego typu https://imgur.com/a/p7iLVXf nie umiem znalezc innego przykladu niż z