Aktywne Wpisy
Teuvo +12
potrzebuję prywatnego doradcy, życiowego przewodnika, człowieka który zna się na wszystkim (a jak na czymś się nie zna to może się dowiedzieć) i byłby w stanie udzielać mi wartościowych porad i pomóc w trafnym podejmowaniu trudnych życiowych decyzji
AvPD +571
Widzę, że łatwo zapomnieć o czyichś zasługach, a przecież Michał Probierz był najlepiej ubranym trenerem pierwszej kolejki mistrzostw Europy, kiedy to rozgromiliśmy Holandię 1-2
#mecz
#mecz
#p--o #piwowarstwo
@eyehategod
@Fat_Mo
Panowie xD czy ja zapytałem który sklep ma dobre p--o czy może przypadkiem czy w ogólno dostępnych sklepach dostanę coś lepszego niż Atak Chemielu? Bardziej myślałem o poleceniu czegoś konkretnego co da się kupić w przeciętnym mieście z pominięciem sklepów
Samemu musisz polować i testować. Na pewno jest
z tych bardziej znanych panipani, a z takich sezonowych to ipy/apy od funky fluid można często wyrwać w lidlu
@eyehategod
@Vadzior
A gdybyście mieli z Lidla, Kaufa, Intermarche, netto, Carrefoura wybrać p--o z największą goryczka. Taką ikonę stylu to co by to było? Coś co wykręci gardło
Jeszcze ew. triple ipy, ale w barze z goryczką idzie też słodycz/karmel/miód. W niektórych piwach jest to bardzo intensywne, przez co nie jestem fanem tip. Ale zdarzają się też dobre.