Aktywne Wpisy
uncle_freddie +99
Wędrująca ręka Thurama w poszukiwaniu tego, czego Interowi dzisiaj brakuje
MIRROR: https://streambug.org/cv/8e1140
#mecz #meczgif #ligamistrzow
MIRROR: https://streambug.org/cv/8e1140
#mecz #meczgif #ligamistrzow
Odkąd tylko pamiętam nie lubiłam słodkich papryczek nadziewanych serem, ostre mogłam jeszcze zjeść, ale po słodkich to od razu odruch wymiotny. Pewnego dnia jednak, a był to 17 czerwca 2020 roku, miałam ogromną ochotę na owe papryczki i #!$%@?łam prawie całe dwa opakowania, w towarzystwie kanapki z szynką i keczupu. Następnego dnia chciałam spożyć dwie pozostałe papryczki, ale wszystko wróciło do normy i na sam ich widok miałam ochotę biec do kibla,
Pokłosie zbyt szybkich przemian ustrojowych w porównaniu do mozolnego procesu ewolucji kobiet to benefity za bycie słabszym kosztem systemowego wbijania mężczyzn w ziemię, aby "wyrównać" poziomy. Nieadekwatne zarobki do realnego wkładu w gospodarkę oraz socjalny parasol ochronny zaowocowały z kolei brakiem potrzeby posiadania mężczyzny, którego rolę dzielnie zastępuje aparat państwowy i polityka równościowa. Gwoździem do trumny okazała się technologia i dostęp do wręcz nieograniczonej liczby spermiarzy przy pomocy social mediów i aplikacji randkowych, co finalnie w combie skutkuje tak uprzywilejowaną pozycją, że statystyczna kobieta uznaje jedynie 5% samców za godnych swojej zipy.
Z kolei ostatni eksperyment wykazał, że samiec 8/10 o nienagannym wyglądzie, bardzo dobrym wykształceniu, aktywny fizycznie i mierzący 191cm wzrostu otrzymuje... 3,7% dopasowań w najpopularniejszym medium matrymonialnym.
Dziś już nie mamy do czynienia z HIPERgamią, tylko GIGAgamią bądź nawet ULTRAgamią, change my mind.
#p0lka #logikarozowychpaskow #rownouprawnienie #pieklokobiet #takaprawda #zwiazki #tinder #przegryw #redpill #blackpill
@MatiKosa: obrzydliwy n0rmik! Kobieta to nie jest przedmiot do RUCHANIA! Liczy się wnętrze, charakter, wykształcenie, gruba tez może być piękna, jak można tak kobiece oceniać tylko przez pryzmat seksu! ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@MatiKosa:
dziwnie skośne oczy ze zbyt zwisającą skórą spod brwi
mega wąska twarz
rzadkie włosy
10-3=max 7, choć jest jeszcze z 5 poziomów przystojniejszych gości od niego
@Sharlene: co? Gdzie ty ku*** widzisz rzadkie włosy xD
Tak wyglądają rzadkie
@Sharlene:
prawda,
7.5/10
8/10
8.5/10
9/10
9.5/10
10/10 - nie istnieją
ale tego pierwszego w porównaniu do różnych aktorów czy cuś to liche takie, jakby miały zaraz wypaść
@Sharlene: o ja pie******, jaki rak, ide spać, dość xD
@Michalius: ale piękna kobieta ma może 2x tyle spermiarzy co gruba, a czad ma 10 000x więcej szans od przegrywa.
no wiesz, do zwykłych ludzi kobiety nie porównują, bo zwykli męzczyźni nie mają niczego czego nie mają kobiety ;p Jak tu na wykopie jest w elaboratach, odnośnie zarobków, pomocy socjalnych
@Sharlene: Masz #!$%@?? Mozesz wyhodowac brode?
A broda niekonieczna