Aktywne Wpisy
Kto będzie zadawać ciężkie pytania rządowi w RMF jak Mazurek poleci? Naprawdę wolicie żeby te pytania nie zostały zadane?
Jeżeli ktoś się zastanawia dlaczego na Roberta Mazurka został wydany "wyrok na mirko" to wystarczy posłuchać jego wywiadów.
Jest to najbardziej (przynajmniej wg mnie) prawicowy dziennikarz w RMF. W RMF są 3 panele rozmów: poranna, południowa, wieczorna. Jeżeli ktoś zarzuca "pisostwo" Mazurkowi, to dlaczego nikt nie zarzuca peostwa tym dwóm pozostałym? No wlasnie,
Jeżeli ktoś się zastanawia dlaczego na Roberta Mazurka został wydany "wyrok na mirko" to wystarczy posłuchać jego wywiadów.
Jest to najbardziej (przynajmniej wg mnie) prawicowy dziennikarz w RMF. W RMF są 3 panele rozmów: poranna, południowa, wieczorna. Jeżeli ktoś zarzuca "pisostwo" Mazurkowi, to dlaczego nikt nie zarzuca peostwa tym dwóm pozostałym? No wlasnie,
RobieZdrowaZupke +81
Bekę mam z ludzi, którzy wierzą w istnienie Ślązaków. Tak, na pewno istnieją osoby, co większość życia spędzają pod ziemią na łupaniu węgla, jedzą gumiklyjzy, zakupy wkładają do nylonbojtla, twierdza, że rok ma 14 miesięcy i mówią w jakimś śmiesznym języku, który wygląda jakby Wanda jednak Niemca chciała. Już prędzej w reptilian jestem skłonny wierzyć niż w Ślązaków.
Kochani, dogecoin ma dopiero 11dni. Kapitalizacja w tej chwili na 9 miejscu ze wszystkich kryptowalut. Na bitcoinach grając 1000zł zaczynając zabawę w listopadzie - wyciągnąłem drugie tyle. Nie przejmuje się tym, że u kogoś przepłaciliście, albo że kupiliście zbyt mało. Zaszyfrujcie swoje portfele i czekajcie. Nie sprzedawajcie za miesiąc, nawet jeśli cena skoczy 10 krotnie. Z racji tego, że bitcoina od początku kopało wielu drobnych graczy a fakt, że dziś jest o nim bardzo głośno spowoduje, że w najbliższym czasie będzie rósł i rósł. Kto wie, czy nie wyprze nawet bitcoina - który stał się ostatnio zbyt dużym narzędziem w rękach milionowych spekulantów. Czy te drobne złotówki, za które kupiliście dogecoiny są warte takich nerwów. Stawiam, że za rok dogecoin będzię wart ok 20 centów. Radzę trzymać, bo potem będzie płacz i lament, że sprzedaliście za grosze.
#dogecoin
dzięki seba
byłbym milionerem!