Wpis z mikrobloga

@blessed_by_swiezonka: tutaj wywiad tego drugiego z przedstawicielem rządu. wg mnie koleś "nie sprawia zbednych problemów" reprezentantce rzadu. i ok, jeden program dla lewicy, drugi dla pis. konfa jeszcze powinna swojego redaktora dostać.

Kto będzie wałkować w RMF rząd jak Mazurek poleci?

https://www.rmf24.pl/tylko-w-rmf24/popoludniowa-rozmowa/news-pomaska-kaczynski-jest-zagubiony-a-razem-z-nim-cala-partia,nId,7291409#crp_state=1
  • Odpowiedz
@blessed_by_swiezonka: A ja mam takie przemyślenie wobec redaktora Mazurka. Dość mocno cisnął PIS, w swoich audycjach zadawał niewygodne pytania, dopytywał kiedy ci byli u sterów. Teraz, gdy na tapecie ma KO, mam wrażanie że dba o to, aby nikt mu nie zarzucił stronniczość, a walczy o to formą prowadzania dyskusji, według mnie trochę za dużo z jego strony jest przekrzykiwania się, zadaje pytanie i nie jest skłonny wysłuchać odpowiedzi, trochę
  • Odpowiedz
@mecenassrenas: a xD to sorka. myslalem ze o mnie, bo tutaj co nie napisze prawicowego to mnie wyzywaja od razu, rzucaja sie na mnie z piana na ryju... gdzie te mirko z dawnych lat że dzien w dzien korwin latał?!

@malin90 no ja stary sie zgadzam z Toba. Przecież Mazurek cisnął normalnie pisowców jak rządzili. Oni chca domknac media ma byc absolutna cisza, żadnych trudnych pytań

Poniżej "PISOWSKI" Mazurek.
blessedbyswiezonka - @mecenassrenas: a xD to sorka. myslalem ze o mnie, bo tutaj co n...
  • Odpowiedz
@malin90 Sprawdź czym się zajmuje brat pana Mazurka, ile RMF dostało pieniędzy za władzy PiSu, zobacz wywiad z Kamińskim przed zatrzymaniem (szczególnie po “pan już siedział”, mega naturalnie) i wyrób sobie opinię czy można tu mówić braku stronniczości w prowadzeniu rozmów w ciągu ostatniego czasu.
  • Odpowiedz
@blessed_by_swiezonka: już w dupie kogo wspiera, nie lubię go jako dziennikarza, narzuca tezę w pytaniach, manipuluje, nie daje normalnie odpowiedzieć. Dobre wywiady ma z ludźmi, którzy mają trochę inteligencji i znają jego gierki, i się dobrze przed nimi bronią.
  • Odpowiedz
@blessed_by_swiezonka: spytaj się Mazurka o brata. Zresztą trzeba mieć ujemne iq żeby nie widzieć za kim był i komu sprzyjał. Fakt sam się zorientowałem po jakimś miesiącu codziennego słuchania dopiero, ale sluchalem podczas jazdy autem i jakoś specjalnie się nie skupiałem na pytaniach.
  • Odpowiedz
@blessed_by_swiezonka: kiedy Mazurek cisnął Bosaka i innych polityków konfy, to oczywiście na mirko była cisza, bo nie cisnął "naszego". Te wpisy o cancellacji Mazurka, to po prostu próby całkowitego przejęcia narracji medialnej, która już obecnie jest w 90% na korzyść koalicji rządzącej.
  • Odpowiedz