Aktywne Wpisy
masur1 +315
Eh, w poprzedniej pracy byłem 3,5 roku, zwodzili mnie z podwyżkami i awansami. Bardzo lubiłem tamtą pracę, ale finalnie każdy pracuje aby zarabiać, a nie dla atmosfery.
W międzyczasie odezwała się rekruterka, od niechcenia przeszedłem 3 etapy rekrutacji, dostałem list intencyjny na maila, jednak nadal czekałem na rozmowę roczną w maju, liczyłem, że w końcu zgodnie z obietnicami dostanę awans. Nic bardziej mylnego. 3 miesiące wypowiedzenia ciągnęły się jak flaki z olejem,
W międzyczasie odezwała się rekruterka, od niechcenia przeszedłem 3 etapy rekrutacji, dostałem list intencyjny na maila, jednak nadal czekałem na rozmowę roczną w maju, liczyłem, że w końcu zgodnie z obietnicami dostanę awans. Nic bardziej mylnego. 3 miesiące wypowiedzenia ciągnęły się jak flaki z olejem,
NicolasLatifi +1336
Zastanawiam się, czy jak tworzycie swoje postacie to narzucacie sobie sami jakieś limity? Mam na myśli np. liczbę pasji, liczbę pozytywnych cech itd. Silnik gry umożliwia przypisanie dwóch gwiazdek do każdej umiejętności i to bez zwiększania liczby punktów wydanych w edytorze. Do tego sam limit 510 punktów to też bardzo dużo (tak jak próbowałem to gra zazwyczaj losuje drużynę mającą jakieś 350-370 punktów).
Miał ktoś może takie rozkminy? xD Czy może wychodzicie z założenia "takie mi się wylosowały to takimi gram" albo losujecie sobie postaci, aż wypadną takie jakie Was satysfakcjonują?
#goingmedieval #gry