Aktywne Wpisy
dondon +121
Marciniak #!$%@?ł po całości. Spalony był wątpliwy, nie powinien przerwać tylko dać dograć i ewentualnie sprawdzić.
#mecz
#mecz
McBreed +28
zajebisty początek przygody z legią cudzoziemska, #!$%@? mnie z lotniska, bo zamykają o 23.
Teraz siedzę na ławce, przykryty pod jedną kurtka z wloskim milfem (dżentelmen), a dookoła jakieś arabskie dziewczęta, jakiś rusek i hindus XDD
bus do Paryża o 8 rano, zapowiada się ciekawie
#czujedobrzeczlowiek #nocnazmiana
Teraz siedzę na ławce, przykryty pod jedną kurtka z wloskim milfem (dżentelmen), a dookoła jakieś arabskie dziewczęta, jakiś rusek i hindus XDD
bus do Paryża o 8 rano, zapowiada się ciekawie
#czujedobrzeczlowiek #nocnazmiana
Jest to 2 z 12 postów.
W koszyku nie ma wódki, piwa, whisky, ogórków, salcesonu, psiego żarcia i co tam jeszcze można wymyślić, każdy kupuje coś innego wg własnych preferencji, a to są moje. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ciekawi mnie jak bardzo ceny produktów, które regularnie kupuję się zmienią za 3-6-12 miesięcy.
Suma w maju: 79,68
Suma w czerwcu: 78,2 (Obniżka ceny koszyka o 1.89% względem stanu bazowego)
Podrożało: Mozzarella 0,1zł
Potaniało: Mleko 1,5% 0,06zł / Pomidor gałązka 1kg 1,52zł
Na cenę pomidorów mocno wpływa sezonowość, dlatego też się zastanawiam czy zostawić lub wymienić ten produkt z koszyka.
#biedronka #zakupy #gownowpis #pieniadze i dla zasięgu #ekonomia
#postztoalety do czarnolistowania
@ladniecuchne: Kto pytał? Panicz z wyższych stref, kawior #!$%@? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@thecakeisalie: Masz pomysł - zrealizuj go.
@thecakeisalie: serio się #!$%@?łeś do jednego produktu, o którym już pisałem, że zostanie usunięty XD
@SuperBasshunters: pisałem wyżej, że zostaną usunięte. Co do zestawień, miesięczne są ok. Zawsze można sobie później otworzyć tylko te, które są co drugi miesiąc i efekt będziesz miał taki, o jakim piszesz.