Wpis z mikrobloga

Dziś już widziałem szczyt wszystkiego.
Jadą na rowerach dwie młode kobiety. Temperatura jaka jest każdy czuje. Ta druga jechała w masce FFP2 na twarzy. (nos i usta)

Jak trzeba mieć sprany mediami łeb. Do około już nikt nie nosi szmat, nikt nie umiera, w mediach cisza. I widząc to wszystko ktoś nadal obawia się o swoje życie i dusi w masce przy +30 stopniach na rowerze.
#covid19 #koronawirus #bekazcovidian
  • 39
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Jednorybek: xD xD napisałem Ci ze jest takie coś jak kaszel po infekcyjny, nie spowodowany zakażeniem i kaszląc nie rozprzeatrzeniasz żadnej infekcji, także o czym ty mówisz? Miałem to sam ponad miesiąc, nikogo nigdzie nie zaraziłem, przypiepszac się nie będę, ale śmiał i gardzil takimi jak najbardziej
  • Odpowiedz
  • 0
@Jednorybek: raczej przez takich, którzy akceptowali powszechną maseczkozę.

Jak ktoś chce to niech nosi, ale zmuszanie do tego wszystkich było chore.
  • Odpowiedz
@LoneRanger:

COVIDIAN

I już wiadomo, że mamy do czynienia ze ŚWIATŁYM OBYWATELEM, który musi opisać na wykopie strój randomowych ludzi z ulicy, bo przecież „SZMATA NA TWARZ”, „TRZYMANIE ZA MORDĘ”, itd.

No popatrz, jaka uwięziona osoba - nosi co chce i kiedy chce
  • Odpowiedz
@LoneRanger przede mną w aptece typ na zewnątrz stał w masce... Wszedł gdy wszyscy wyszli mimo 3 kas. Wbilem zaraz za nim jak i pozostałe dwie osoby (jedna oczekująca wewnątrz)... Oczywiście nikt ze szmatą na mordzie.
  • Odpowiedz
@LoneRanger: C--j Cię to boli jak jest ubrana? Jeden biega na krótko jak jest 5 stopni na dworze, a inny w dresie przy 30. Jeden ma łysy łeb przy 35, a inny czapkę i coś na ryju. A może ma jakaś bliznę po operacji i wstydzi się pokazywać twarzy. Nic Ci do tego.
  • Odpowiedz
@LoneRanger: Co za idiota. Ja od dziecka mam alergię na pyłki i trawy. Przypadkiem jak zaczął się covid odkryłem jak zajebiście maski ffp2 pomagają w maju i czerwcu. Całe życie allegra, otrivin, sterydy do nosa, plastry na dupę a i tak całe wczesne lato chodziłem zakichany. Maska ffp2 jak idę przez park albo przez miejsca gdzie jest dużo zieleni i problemu nie ma. Dosłownie zniknął. Ale nie był by to
  • Odpowiedz
  • 1
@LoneRanger: już się nie masz do czego przyczepiać? Mieszkam w Tajlandii i nosiłem maskę jeszcze przed covidem w 40*C jak wybijało wysokie pm2.5.
  • Odpowiedz
@Jednorybek: @Wladcaciemnoty: A nie wpadliście na to, że ludzie reagują alergicznie na te maski przez dwa lata covidowego zamordyzmu i zmuszania do tego wszystkich? Więc zamiast rzucać się do zwykłych ludzi może rzucajcie się do tych co za to odpowiadają. Przed covidem nikt się do nielicznych osób co chodziły w masce chroniąc się przed smogiem czy jak były chore i z miliona innych powodów nie czepiał (tak były
  • Odpowiedz