Aktywne Wpisy
Kaja_Kern +10
Nie, nie warto było iść ani na aa ani do psycholożki. Albo obleśne, niepotrzebne teksty, albo powtarzanie non stop wszystkiego co już słyszałam milion razy od siebie samej. Ja wiem jaki mam problem z piciem. Dwa razy w miesiącu kupuję flachę, idę do lasu i tyle mnie widzieli. Nikomu dupska nie daje, nie przeszkadzam. Chodzę i słucham muzy. Znam ludzi z gorszym problemem alkoholowym, ale oni nic z tym nie robią. Nie
Rubbik +357
Ten oto odpad ludzki - jacek w. pseudonim "wiśnia", były piłkarz m.in. Górnika Zabrze, Wisły Płock, Szczakowianki Jaworzno został dzisiaj aresztowany za udział w grupie przestępczej. Wystawiał gangusom zamożnych znajomych, którzy ich okradali. Planował napad na dom Roberta Lewandowskiego.
Ha tfu. Złodziejom ucinać ręce.
#mecz #pilkanozna
Ha tfu. Złodziejom ucinać ręce.
#mecz #pilkanozna
- Paczka niepotrzebnie zawiera osobną grę Assassin's Creed: Freedom Cry, która i tak jest obecna jako DLC w AC IV który również jest w paczce. Czyli kupując tę paczkę kupujecie Freedom Cry dwukrotnie.
- AC: Liberation HD jest zawarte w AC III Remastered, którego też nie warto kupować ze względu na następny punkt.
- Do Assassin's Creed: Odyssey Gold Edition dołączany jest AC III Remastered, a co za tym idzie także AC: Liberation HD. Wychodzi taniej niż kupowanie tych 3 gier osobno + macie do tego jeszcze DLCki do Odyssey.
- Z jakiegoś powodu pakiet nie zawiera AC: Brotherhood.
Podsumowując:
- Koszt pakietu = 361,95zł + 19,76zł samodzielne dodanie Brotherhooda bo Ubi zapomniało = 381,71zł
- Koszt całej serii Aassassin's Creed (bez Valhalli której nie ma na Steamie) po samodzielnym złożeniu koszyka według powyższych wytycznych: 337,98zł
Wniosek: Ten pakiet składała pijana małpa z Ubisoftu xD. Dwa pierwsze punkty jeszcze można wytłumaczyć ewentualną perfidną próbą wyruchania klienta na kasę, ale braku Brotherhooda w pakiecie już się nie da logicznie wyjaśnić.
Przypadkowo natknąłem się na ten post z reddita googlując z ciekawości czemu nie ma Brotherhooda w tym pakiecie. https://www.reddit.com/r/assassinscreed/comments/roatf3/dont_purchase_the_steam_ac_bundle/
#steam #ubisoft #gry #assassinscreed
@sihil: 2022 rok i ludzie nadal płacą w złotówkach, dla których steam ustala złodziejskie stawki
4760 ars = 173zł ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Shmoikel: Ubi widocznie bierze marżę od sprzedanych swoich gier na innych platformach.
Rzadko kupuje na stim